search
Krijgt Netflix-horrorhit 'The Midnight Club' een tweede seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt Netflix-horrorhit 'The Midnight Club' een tweede seizoen?

Bedenker Mike Flanagen laat weten hoe hij denkt dat de serie een vervolg kan krijgen.

Mike Flanagan, bedenker van Midnight Mass en The Haunting of Bly Manor bracht afgelopen vrijdag zijn nieuwste anthology-serie The Midnight Club naar Netflix.

Het tien-delige eerste seizoen eindigde met een aantal onbeantwoorde vragen over het lot van de ongeneeslijk zieke tieners in Brightcliffe Hospice. Gaan we deze alsnog beantwoord zien in een tweede seizoen?

Onbenut materiaal
Hoewel Netflix nog geen groen licht heeft gegeven voor een tweede seizoen, heeft Flanagan bevestigd dat hij plannen heeft voor meerdere seizoenen. Netflix heeft daarnaast de rechten bemachtigd van 28 boeken van Christopher Pike, die als basis kunnen dienen voor nieuwe afleveringen. Tijdens een persconferentie zei Flanagan er het volgende over:

"Deze serie is ontworpen voor meerdere seizoenen. Maar ik weet niet of dat gaat gebeuren. Ik denk dat we pas over een maand zullen weten wat Netflix wil doen. Maar Pike heeft zo'n 80 boeken, en we hebben dus een hoop materiaal dat we kunnen benutten... en we hebben een aantal vragen onbeantwoord gelaten. De antwoorden zijn bedoeld voor het volgende seizoen. En als dat er niet komt, zal ik ze delen via Twitter. Dan kunnen we er tenminste over praten."

The Midnight Club is nĂș te streamen via Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen