Frustratie van Jenna Ortega in de nieuwe Netflix-serie 'Wednesday'

Aanwijzingen van regisseur zorgden voor frustratie bij Jenna Ortega op set 'Wednesday'

Daan Kusen, 23-10-2022 15:22

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De serie Wednesday verschijnt over precies een maand op Netflix en dat betekent dat de cast en crew zich opmaken voor de pers tour. Zo ook actrice Jenna Ortega.
Jenna Ortega (Scream, The Fallout) speelt Wednesday Addams in Tim Burton's tv serie rondom haar personage. The Addams Family is geen onbekend terrein voor de regisseur, die bekend staat om zijn duistere (animatie) films.

Frustraties
Maar werken met de bekende regisseur is niet altijd even leuk, laat Jenna Ortega weten in een interview met Interview Magazine.

"Het voelde alsof iedereen andere dingen van haar (Wednesday, red) wilde. Ik weet nog dat Tim (Burton) wilde dat ze totaal geen expressie of emotie zou tonen, terwijl andere regisseurs just aanwijzingen gaven wanneer Wednesday emotie moest tonen," vertelt de actrice.

"Er waren nog nooit zoveel koks in de keuken. Ik was helemaal verloren en verward. Normaal heb ik geen probleem om iets te zeggen, maar als je er in zit... Ik herinner me vooral verslagen te voelen na die eerste maand."

Zorgelijke opmerkingen
Jenna Ortega's uitspraken zijn zorgelijk voor de serie. Een hoeveelheid aan afwijkende meningen en aanwijzingen zou kunnen betekenen dat de toon van de serie en de personages alle kanten op kan schieten en dus niet erg vast is.
Toch prees Ortega Tim Burton voor het meewerken, aandachtig luisteren en zorgen dat haar stem wel gehoord werd.

De eerste aflevering van Wednesday zal op 23 november op Netflix verschijnen.
Bron: Screenrant

Lees meer over: tim burton, jenna ortega, wednesday, netflix, addams family, christina ricci

Populair nieuws