search
Fans laaiend enthousiast over vriendschap 'Wednesday' en Enid
Series / Nieuws

Fans laaiend enthousiast over vriendschap 'Wednesday' en Enid

Fans tweeten enthousiast over onverwachte vriendschap in 'Wednesday' op Netflix

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De release van Wednesday op Netflix afgelopen woensdag zorgt voor veel lof. Met een publieksscore van 83 procent op Rotten Tomatoes mag het eerste seizoen van de serie best geslaagd genoemd worden.

Maar de grootste aantrekkingskracht voor veel fans is niet het mysterie, niet de Addams Family-franchise, maar de langzaam opbloeiende vriendschap tussen Wednesday (Jenna Ortega) en haar optimistische, extraverte kamergenoot Enid Sinclair (Emma Myers).

Twitter-fans
Het duo heeft in korte tijd een grote schare fans verzameld. De verrassende vriendschap tussen de twee meiden, die in alles het tegenovergestelde van elkaar zijn, slaat aan.






Chemie
Het is geen verrassing dat fans niet genoeg van het duo kunnen krijgen. Enid's vrolijkheid en optimisme staat haaks tegenover Wednesday's cynisme. Misschien juist daardoor valt de chemie tussen de twee personages op.

Seizoen twee?
Of we nog meer gaan zien van de vriendschap tussen Enid en Wednesday is nog onduidelijk. De serie eindigde in een cliffhanger, het is dus te hopen dat Netflix binnenkort een tweede seizoen aankondingt.

Wednesday kun je nu streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen