search
'Doctor Who'-acteur Ncuti Gatwa heeft nieuws over de Britse sci-fi serie'
Series / Nieuws

'Doctor Who'-acteur Ncuti Gatwa heeft nieuws over de Britse sci-fi serie'

Er gaat een hoop veranderen in de productie van de populaire Britse sci-fi serie.

Al decennialang weet Doctor Who kijkers te boeien in de avonturen van de Doctor al reizend in zijn TARDIS. De nieuwe Doctor, gespeeld door Ncuti Gatwa, weet dat er veel staat te veranderen en zeker ten goede van de serie.

Nadat recentelijk bekend werd dat Doctor Who voortaan door Disney zal worden geproduceerd was er veel speculatie over wat dit voor de serie zou betekenen. Aangezien het budget onder Disney substantieel groter zou zijn zou dit gevolgen kunnen hebben voor de serie, maar de vraag is in hoeverre dit van toepassing is.

Het wordt fantastisch
Ncuti Gatwa die de nieuwe Doctor zal spelen weet te vertellen dat de serie fantastisch wordt. Tijdens de uitreikingen van de Britse film en televisieprijzen de BAFTA's zegt hij dat Doctor Who dezelfde serie zal blijven als iedereen kent maar het wordt verbeterd en verhoogd naar een ander niveau.

Volgend jaar november viert de serie een jubileum. De Doctor Who 60th anniversary special zal eraan gaan komen met de terugkeer van actrice Catherine Tate als Donna Noble en acteur Neil Patrick Harris die een nog ongenaamde vijand zal spelen en het de Doctor moeilijk zal maken. Daarnaast staat het 14e seizoen gepland om in 2024 uit te komen.

Kijk alle afleveringen van Doctor Who op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen