'The X-Files'-acteur David Duchovny over de toekomst van de scifi-serie zonder Scully

 'The X-Files' over de toekomst zonder Scully

Duchovny heeft een sterke mening over een toekomst zonder Scully.

Fleur van Laar, 7 december 2022 14:19

Het meest recente seizoen van The X-Files kwam uit in 2018, wat verschillende reacties van fans opleverde, waarbij zelfs ster Gillian Anderson haar teleurstelling uitsprak over sommige van de verhalende onthullingen van de serie. Costar David Duchovny heeft echter eerder laten doorschemeren beschikbaar te zijn voor meer avonturen in de franchise.
Hierbij merkte hij wel op dat The X-Files in zijn ogen alleen in de toekomst zou bestaan als er ook Anderson in voorkomt en afkomstig is van bedenker Chris Carter.

Zonder Scully geen The X-Files
Toen ComicBook.com hem vroeg of hij mee zou doen aan een versie van The X-Files zonder Scully, bevestigde Duchovny: "Ik weet het niet. Ik heb dat nooit echt overwogen. Voor mij is het altijd zo geweest dat er geen show is tenzij het Chris en Gillian zijn, dus ik weet het niet. Nogmaals, ik wil daar niet over nadenken, want het is niet iets wat ik per se nodig heb in mijn leven, om dat te gaan doen.”

In het live-action universum van The X-Files was Andersons Scully bijna 30 jaar lang de constante, hoewel Mulder zelf de serie later verliet. Nu het concept is uitgebreid tot audioverhalen en stripboeken, kan de franchise avonturen verkennen in andere media, waaronder berichten uit 2020 dat er een animatieserie in ontwikkeling was.

Ongeacht de toekomst van The X-Files, kunnen fans nog steeds diep duiken in een geheel nieuwe sci-fi wereld gecreëerd door Duchovny met de graphic novel Kepler.
Bron: Comicbook

Lees meer over: The X Files, Gillian Anderson, David Duchovny, Chris Carter

Informatie over de serie: The X-Files

Populair nieuws