Jenna Ortega had corona tijdens iconische dansscène in 'Wednesday'

Jenna Ortega had corona in dansscène 'Wednesday'

'Wednesday'-actrice Jenna Ortega heeft onthuld dat ze corona had tijdens het filmen van de dansscène die viraal gaat op TikTok.

Nina Beerendonk, 8 december 2022 15:33

De Netflix-serie Wednesday is een enorme hit en vooral de dansscène uit de serie gaat op het moment viraal. Nu blijkt alleen dat Jenna Ortega, de actrice die Wednesday Addams speelt, corona had tijdens het opnemen van deze scène.
De inmiddels iconische dansscène uit Wednesday is viraal gegaan op TikTok dankzij de unieke bewegingen van Jenna Ortega. Maar een recente onthulling van de actrice maakt haar prestatie zelfs nog indrukwekkender. Ortega vertelde onlangs namelijk aan NME dat ze tijdens het opnemen van de scène corona had en ze zich erg ziek voelde tijdens het filmen van de dans.

Aangereden door een auto
"Ik had het nummer ongeveer een week eerder gekregen en ik heb gewoon alles eruit gehaald wat ik kon... Het is gek, want het was mijn eerste dag met COVID, dus het was vreselijk om te filmen. Ja, ik werd wakker en - het is raar, ik word nooit ziek en als dat wel gebeurt is het nooit erg - ik had pijn in mijn lichaam".

"Ik had het gevoel dat ik door een auto was aangereden en dat er een kleine goblin in mijn keel was losgelaten en aan de wanden van mijn slokdarm aan het krabben was. Ze gaven me medicijnen tussen de opnames door, omdat we wachtten op het positieve resultaat". Op dat moment had Ortega dus nog geen positief testresultaat gehad, waardoor ze toch op de set mocht.

Na Ortega’s onthulling kreeg Netflix online erg veel kritiek, aangezien Ortega op de set gelaten werd toen ze zich zo ziek voelde en ze andere acteurs of leden van de crew had kunnen besmetten. MGM, het productiebedrijf achter de serie, zegt echter dat ze alle protocollen hebben gevolgd en Ortega van de set hebben verwijderd zodra de test positief was.

Wednesday is te zien op Netflix. Bekijk de dansscène hieronder.


Bron: Insider

Lees meer over: Wednesday, Jenna Ortega, Netflix, The Addams Family

Populair nieuws