search
Kit Harrington hint naar verhaal in 'Game of Thrones'-spinoff Jon Snow
Series / Nieuws

Kit Harrington hint naar verhaal in 'Game of Thrones'-spinoff Jon Snow

We weten nu eindelijk wél iets over de aankomende sequelserie van Jon Snow.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De spin-off van Game of Thrones over de beroemde bastaard Jon Snow was tot nu toe in mysteriën gehuld. Maar afgelopen weekend heeft Kit Harington, acteur van Jon Snow, eindelijk een eerste hint weggegeven over de nieuwe serie.

Afgelopen weekend gaf Harington de fans eindelijk waar ze al zo lang naar verlangden: hints. Tijdens de Game of Thrones Convention in Los Angeles sprak hij meer over de aankomende serie en de mentale staat van Jon Snow.

Hij zei over zijn personage dat hij niet "oké" is sinds zijn verbanning naar de Muur aan het einde van Game of Thrones. Logisch ook, aangezien hij Daenerys moest doden en zijn geliefde Ygritte moest verliezen.



Een vloek voor Jon Snow
Harington vertelde via Entertainment Weekly: "Ik denk dat als je het hem zou vragen, hij het gevoel zou hebben dat hij er licht vanaf is gekomen. Aan het einde van de show, als we hem in die cel vinden, bereidt hij zich voor om onthoofd te worden en dat wil hij ook. Hij is er klaar mee. Het feit dat hij naar de Muur gaat is het grootste geschenk voor hem, maar ook de grootste vloek."

Harrington voegde eraan toe: "Hij moet terug naar de plek met al die geschiedenis en zijn leven lang denken aan hoe hij Dany heeft vermoord, en zijn leven lang denken aan hoe Ygritte in zijn armen stierf; denken aan hoe hij Olly heeft opgehangen en zijn leven lang denken aan al die trauma's en dat is interessant. Dus ik denk dat als we hem aan het einde van de show achterlaten, er altijd een gevoel is van, ik denk dat we een soort glimlach wilden dat alles in orde is. Hij is niet in orde."

Het belooft een grimmige serie te gaan worden. Meer details wilde Harington helaas nog niet vrijgeven.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen