search
Romantische relatie tussen 'Wednesday' en haar beste vriendin niet uitgesloten
Series / Nieuws

Romantische relatie tussen 'Wednesday' en haar beste vriendin niet uitgesloten

De fans vragen erom, en de makers zien het idee stiekem wel zitten.

Volgens de makers van de megapopulaire serie Wednesday is een romance tussen Wednesday en haar beste vriendin Enid zeker niet van tafel voor seizoen 2. Lees hieronder wat ze erover te zeggen hadden.

Wednesday blijft records breken voor Netflix en is enkele weken na het debuut nog steeds onderdeel van veel gesprekken die online plaatsvinden. Die populariteit is te danken aan verschillende factoren; van Jenna Ortega's hoofdrol tot de betrokkenheid van Tim Burton als uitvoerend producent en regisseur van de eerste vier afleveringen.

Zeg nooit nooit
Tijdens een nieuw interview met THR spraken producenten Miles Millar en Al Gough over de populariteit van Wednesday en haar kamergenote Enid (Emma Myers) en een potentiële romantische relatie tussen de twee. Op de nogal directe vraag of het de bedoeling was dat de scènes tussen de twee in een romantisch licht zouden kunnen worden bekeken, of dat het de bedoeling was om dat we enkel en alleen vriendschap moeten zien, gaf Millar een doordacht antwoord:

"Zoals Al zei; dit zusterschap vormt de kern van de serie. We houden alle mogelijkheden open, want soms ontwikkelen personages zichzelf. We hebben een soort van routekaart, maar willen ook onverwachte richtingen opgaan. Dus we staan "‹"‹open voor alles. We willen die vriendschap op alle mogelijke manieren verkennen."

Wednesday seizoen 1 is nú te streamen via Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen