search
Duidelijkheid over wanneer 'House of the Dragon' seizoen 2 op HBO Max verschijnt
Series / Featured

Duidelijkheid over wanneer 'House of the Dragon' seizoen 2 op HBO Max verschijnt

'House of the Dragon' is de prequel van de hitserie 'Game of Thrones' en dit is wanneer we het tweede seizoen kunnen verwachten.

Het is bekend wanneer we het tweede seizoen van House of the Dragon ongeveer kunnen verwachten. Het is de eerste opvolger van de mega populaire fantasyserie Game of Thrones.

Beide series zijn gebaseerd op het werk van de Amerikaanse schrijver George R. R. Martin. Zo volgt Game of Thrones de verhaallijn van het boek Song of Ice and Fire, en House of the Dragon is gebaseerd op Fire & Blood.

200 jaar voor Thrones


House of the Dragon speelt zich 200 jaar eerder af dan de gebeurtenissen van Game of Thrones. In de serie volgen we de afgang van House Targaryen en dit leidt tot een oorlog die bekendstaat als Dance of the Dragons.Nog even geduld


HBO heeft nog geen specifieke releasedatum voor het tweede seizoen bekendgemaakt, maar Casey Bloys, het hoofd van de contentafdeling binnen HBO en HBO Max, heeft laten weten wanneer we seizoen 2 ongeveer kunnen verwachten.

De serie is momenteel nog in productie, maar volgens Bloys kunnen we House of the Dragon hoogstwaarschijnlijk in 2024 streamen. Hij liet ook doorschemeren dat de serie niet in aanmerking komt voor de Emmy Awards van dat jaar.

Zomer 2024


Dit betekent dat we seizoen 2 zeker niet voor 31 mei kunnen zien, maar er is een grote kans dat het nieuwe seizoen in de zomer van 2024 zal uitkomen.Bekijk alle afleveringen van seizoen 1 van House of the Dragon op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen