search
Makers van 'The Last of Us' hebben opvallend pact gesloten
Series / Nieuws

Makers van 'The Last of Us' hebben opvallend pact gesloten

De schrijvers van 'The Last of Us' hebben waarschijnlijk al een afspraak bij de tattoo shop staan...

Nog voordat de HBO-serie The Last of Us klaar was met filmen, deden de makers een interessante belofte in een podcast. Craig Mazin en Neil Druckmann onthulden namelijk dat als de serie een hit zou worden, ze allebei een matching tattoo zouden nemen.

In een aflevering van de The Last of Us-podcast, beloofden Mazin en Druckmann matching tattoos te laten zetten als de serie succesvol zou worden. Dit zou dan een tattoo worden van Ellie's stiletto.

Deal al vroeg gesloten


Succesvol is nu zelfs een beetje een understatement, aangezien de serie een van de meest bekeken series ooit is en al voor een tweede seizoen is verlengd door HBO. Dit is wat Mazin destijds in de podcast zei:

"Neil en ik hebben al vroeg in de voorbereiding een deal gesloten. En de deal was dat als de serie het goed doet, en we definieerde 'doet het goed' min of meer losjes, dan zullen hij en ik allebei een tatoeage laten zetten van Ellie's stiletto".

Inspiratie door serveerster


Volgens de schrijver kwam het idee toen hij en Druckmann aan het eten waren en een van de serveersters haar eigen tatoeage liet zien:

"Toen we Edmonton aan het verkennen waren voor aflevering 2, gingen we naar een willekeurig restaurant. En de serveerster komt langs en zegt: 'Oh, waarom zijn jullie hier?'"

"We zeggen zoiets van: 'Oh, we nemen een tv-serie op.' Ze zegt: 'Welke serie' 'The Last of Us' 'Oh mijn God, ik hou van die game!' Ze trekt aan haar mouw en ze heeft een tatoeage: 'verdraag en overleef'"
.

The Last of Us is te zien op HBO Max.





Aanbevolen artikelen