search
Onwijs veel kritiek op 'The Big Bang Theory'-acteur door eerder gemaakte uitspraak in de serie
Series / Nieuws

Onwijs veel kritiek op 'The Big Bang Theory'-acteur door eerder gemaakte uitspraak in de serie

In 'The Big Bang Theory' werden vaak gewaagde grappen gemaakt, maar zijn ze nu echt te ver gegaan?

Kunal Nayyar, die de rol speelde van Raj Koothrappali in The Big Bang Theory, krijgt veel kritiek vanwege een uitspraak die hij heeft gemaakt in de serie.

Raj is een van de originele personages van de populaire serie en hij verscheen in elke aflevering van alle 12 seizoenen. Nayyar staat nu echter in het middelpunt door een opmerking die zijn personage maakte in seizoen 2.

In de aflevering hadden Raj en Sheldon het namelijk over verschillende Bollywoodactrices toen de opmerking werd gemaakt: "Aishwarya Rai is een godin, in vergelijking met haar is Madhuri Dixit een melaatse prostituee."

Serieus probleem


Netflix ontving een juridische verklaring van de politieke analist Mithun Vijay Kumar. In deze verklaring stond dat er een beledigende grap werd gemaakt over de Bollywoodster Madhuri Dixit in de desbetreffende aflevering van The Big Bang Theory.

Sinds dit nieuws bekend werd, heeft Times of India verschillende Bollywoodsterren gevraagd wat zij over de kwestie vinden. Er komt vooral veel kritiek op de uitspraak, lees hun reacties hieronder:

Reacties Bollywoodsterren


Jaha Bachchan: "Is deze man krankzinning? Hij moet naar een psychiatrische inrichting worden gestuurd. Aan zijn familie moet worden gevraagd wat zij van de opmerking vinden."

Urmila Matondkar: "Wat?! Ik ken de hele aflevering niet, dus ik zou eigenlijk niks mogen zeggen. Maar als dit echt waar is, dan is het echt schandalig. Dit laat zien dat ze een goedkope mentaliteit hebben. Denken ze nou echt dat dit grappig is?"

Dia Mirza: "Het is respectloos en walgelijk."

Bekijk alle afleveringen van The Big Bang Theory op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen