search
Komt er een 'Knives Out' spin-off met Chris Evans?

Komt er een 'Knives Out' spin-off met Chris Evans?

Comicbook.com sprak met Evans over zijn personage uit 'Knives Out'. Hij had zelf wel een aantal ideeën over hoe zijn personage in een vervolg terug zou kunnen komen.

Patricia Koning
Netflix heeft met de eerste twee delen van de Knives Out-franchise een megagroot succes in handen gekregen. Wie weet wat er voor de franchise in de toekomst zal gaan gebeuren.

De eerste twee films


In 2019 kwam de film van regisseur Rian Johnson als één van de grote verrassingen van dat jaar. Knives Out was extreem populair en deed het erg goed. In de tweede film Glass Onion: A Knives Out Mystery zagen we alleen de terugkeer van het personage van Daniel Craig, Benoit Blanc. De rest van de cast hebben we niet teruggezien.

Chris Evans idee


Comicbook.com sprak dus over hoe hij een eventuele terugkeer van zijn personage Ransom voor zich zag.

"Het kan geen verlossingsverhaal zijn. Niemand wil zien dat Ransom verlossing vindt. Misschien komt hij uit de gevangenis door een soort van duur advocatentrucje. Maar wat dan? Misschien gaat het hem goed. Maar het zou een ingewikkeld plan om Blanc en Marta daadwerkelijk neer te halen. Het is wraak in het volle zicht."

Meer films


Na het succes van Knives Out was er een biedingsoorlog over de toekomst van Johnson's franchise. Netflix heeft die oorlog uiteindelijk gewonnen door honderden miljoenen dollars uit te geven aan Knives Out. De overeenkomst verzekerde dat Netflix exclusief de tweede en derde film in de Knives Out-franchise zou produceren en distribueren.

Na de release van Glass Onion: A Knives Out Mystery maakt Netflix gegarandeerd nog een derde film. Dat betekent natuurlijk niet dat er daarna niet meer kunnen komen. Met zoveel populaire personages in de eerste twee films, is er altijd de mogelijkheid om spin-off projecten te maken. Wie weet is hier dus een rol weggelegd voor Evans, de tijd zal het ons leren.

Op Netflix


Stream het eerste deel Knives Out bij Netflix. Na dit eerste deel kan je gelijk doorgaan naar het tweede deel, Glass Onion: A Knives Out Mystery en ook deze kijk je bij de dienst.

Aanbevolen artikelen