search
Krijgen we het gezicht van Din Djarin te zien in seizoen 3 van 'The Mandalorian'?
Series / Nieuws

Krijgen we het gezicht van Din Djarin te zien in seizoen 3 van 'The Mandalorian'?

We hebben tot nu toe Din Djarin nog niet zonder helm gezien in seizoen 3 van 'The Mandalorian', maar komt daar nu toch verandering in tijdens de finale?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er gaan online geruchten rond dat seizoen 1 van The Mandalorian de echte reden kan zijn waarom Din Djarin wordt ontmaskerd in de finale van seizoen 3.

Din is gevangengenomen door Moff Gideon en zit momenteel vast op de keizerlijke basis van Mandalore. Fans denken nu dat we in de finale van The Mandalorian voor de enige en eerste keer het gezicht kunnen zien van Pedro Pascal in seizoen 3.

Gerucht op YouTube


EcksClips heeft op YouTube zijn theorieën gedeeld. Zo zou Disney hebben geprobeerd om Pascal alleen te betalen als stemacteur in het eerste seizoen van The Mandalorian. Pascal was echter niet blij met dit aanbod omdat hij dit te laag vond.

Er wordt nu beweerd dat ze een scène hebben toegevoegd waarin Pascal zijn masker afzet, zodat hij het salaris zou krijgen van een echte acteur. In seizoen 2 hebben we Din al meerdere keren zonder helm gezien, dus het zou niet raar zijn als dit ook in seizoen 3 gebeurt.

Grote kans


Als het gerucht waar is, dan is de kans groot dat we het gezicht van Pascal te zien krijgen in de finale van seizoen 3. Din werd in de laatste aflevering gevangengenomen, maar niet vermoord. Dit komt waarschijnlijk omdat Moff Gideon hem nog wil martelen en ondervragen.

Gideon zou dan wel zijn helm moeten afnemen, omdat hij Din niet kan martelen als hij wordt beschermd door zijn pantser. Daarnaast krijgt Gideon dan eindelijk de kans om het gezicht van Din te zien en hem te vernederen, nadat hij meerdere plannen van hem in de weg heeft gestaan.

Bewijs


Als we daadwerkelijk het gezicht van Din te zien krijgen in de laatste aflevering van seizoen 3, dan zou dit nog meer bewijs zijn voor alle theorieën die zijn bedacht rondom de kwestie.

Bekijk de video van EcksClips hieronder en stream alle afleveringen van The Mandalorian op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen