search
Keert 'Jessica Jones' ooit nog terug in de superheldenwereld?
Series / Interview

Keert 'Jessica Jones' ooit nog terug in de superheldenwereld?

De geliefde serie 'Jessica Jones' kreeg slechts 3 seizoenen op Netflix, maar is er een kans dat het personage nu terugkeert?

Krysten Ritter speelde de hoofdrol in de populaire MCU-serie Jessica Jones en ze laat nu weten of de superheldin ooit een comeback kan maken.

Marvel Studios is momenteel volop bezig met het vertellen van nieuwe verhalen in de Multiverse Sage, maar MCU lijkt zich juist meer te focussen op de terugkeer van een paar geliefde Marvel-personages.

Zo krijgt bijvoorbeeld Daredevil nu officieel zijn eigen serie: Daredevil: Born Again. Fans vragen zich daarom af of ook andere Defender-personages terugkomen in de fictieve wereld.

Einde Jessica Jones


Ritter speelde de rol van Jessica Jones in de Marvel-serie die te zien was op Netflix. Na slechts 3 seizoenen eindigde de serie echter al, omdat Marvel Studios daarna begon met het maken van hun eigen series op Disney+.

Mogelijkheid


Ritter werd laatst in de podcast Inside of You geïnterviewd en ze kreeg hierin de vraag of ze zou terugkeren naar de MCU-wereld.

Ritter was niet op de hoogte van eventuele plannen om Jessica Jones terug te brengen, maar ze geeft wel aan dat ze het aanbod meteen zou accepteren als Marvel Studios haar zou benaderen. Lees haar volledige uitspraak hieronder.

Enthousiast


"Ik heb geen idee; ik hoop het! ik denk dat mensen van Jessica houden; dat weet ik omdat ik het zelf ervaar. Marvel is zo geheimzinnig - maar ik zou er natuurlijk meteen voor klaarstaan. Ik zou mijn laarzen en jas paraat hebben om te beginnen," aldus Ritter.

Bekijk de hele podcast hieronder en stream alle afleveringen van Jessica Jones op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen