search
Fans in de bres voor nieuw seizoen 'The Winchesters': tegen beter weten in?
Series / Featured

Fans in de bres voor nieuw seizoen 'The Winchesters': tegen beter weten in?

Het eerste seizoen van 'The Winchesters' werd enorm goed ontvangen, maar fans vrezen nu voor het lot van de serie.

Fans van The Winchesters willen dat The CW de prequel van Supernatural vernieuwt, maar ze vrezen voor het ergste.

De serie was vorig jaar voor het eerst te zien op The CW, maar dit was precies in de tijd dat er onwijs veel series werden gecanceld omdat het netwerk een andere eigenaar kreeg.

De nieuwe eigenaar, Nexstar, heeft laten weten dat ze slechts een beperkt aantal van de huidige scripted series willen behouden. Twee van deze plekken zijn al ingenomen door All American en Walker.

Hashtag


Veel fans zijn erg bezorgd over de toekomst van The Winchesters en daardoor werd er weer nieuw leven geblazen in de hashtag #RenewTheWinchesters. Deze hashtag was een maand na de finale van seizoen 1 ook al heel populair op Twitter.

Bezorgd


Het netwerk is de beslissing over de toekomst van de serie flink aan het uitstellen, en daardoor lijkt de situatie alleen maar erger te worden.

The CW heeft daarnaast afgelopen week nog de serie Walker: Independence gecanceld en hierdoor zijn fans alleen maar bezorgder over het lot van The Winchesters.

Deze bezorgdheid heeft geleid tot een nieuwe uitbarsting van tweets waarin fans de hashtag gebruiken en smeken om seizoen 2. Bekijk enkele tweets hieronder:













Stream het eerste seizoen van The Winchesters op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen