search
Dit zijn de afleveringen en acteurs in seizoen 6 van 'Black Mirror'
Series / Featured

Dit zijn de afleveringen en acteurs in seizoen 6 van 'Black Mirror'

Het zesde seizoen van 'Black Mirror' is binnenkort te zien op Netflix, en dit is wat we kunnen verwachten...

Binnenkort komt het zesde seizoen van Black Mirror op Netflix en Entertainment Weekly laat weten wat we van de afleveringen kunnen verwachten en welke acteurs we zullen zien.

Black Mirror kaart de donkere kant van technologie aan en laat zien hoe het onze levens kan beïnvloeden. In elke aflevering wordt een nieuw verhaal verteld met verschillende hoofdpersonages. Het zesde seizoen van Black Mirror gaat in juni op Netflix in première.

Entertainment Weekly heeft aangekondigd hoe de aankomende afleveringen er uit gaan zien en welke acteurs in het zesde seizoen gaan verschijnen. Dit is wat we kunnen verwachten:

Aflevering 1: Joan is Awful


Vertelt het verhaal over een doodgewone vrouw die verbaasd is omdat een wereldwijd streamingplatform een televisiedrama maakt over haar leven.

Hollywoodster Salma Hayek gaat de rol van Joan spelen. Daarnaast zullen Annie Murphy, Michael Cera, Rob Delaney, Ben Barnes en Himesh Patel in de aflevering te zien zijn. De aflevering is geregisseerd door Ally Pankiw.

Aflevering 2: Loch Henry


Een jong koppel reist naar een rustig Schots stadje om te werken aan een documentaire over de natuur, maar ze raken betrokken bij een lokaal verhaal over schokkende gebeurtenissen in het verleden.

Het wordt vertolkt door Samuel Blenkin, Myha'la Herrold, Daniel Portman, John Hannah en Monica Dolan. De aflevering wordt geregisseerd door Sam Miller.

Aflevering 3: Beyond the Sea


Speelt zich af in een alternatief 1969. Twee mannen gaan op een gevaarlijke high-tech missie en ze moeten omgaan met de gevolgen van een enorme tragedie.

In de aflevering spelen Aaron Paul, Josh Hartnett, Kate Mara, Auden Thornton en Rory Culkin. John Crowley is de regisseur.

Aflevering 4: Mazey Day


Vertelt het verhaal van een verontruste actrice die wordt achtervolgd door opdringerige paparazzi terwijl ze omgaat met de gevolgen van een aanrijding en vluchtmisdrijf.

Zazie Beetz, Clara Rugaard en Danny Ramirez zullen in deze aflevering verschijnen. Het wordt geregisseerd door Uta Briesewitz

Aflevering 5: Demon 79


Het verhaal speelt zich af in het noorden van Engeland in 1979. Een verlegen verkoper krijgt te horen dat ze vreselijke daden moet begaan om een ramp te voorkomen.

In deze aflevering zullen Anjana Vasan, Paapa Essiedu, Katherine Rose Morley en David Shields voorkomen. Zowel Charlie Brooker en Bisha K. Ali hebben deze aflevering geschreven en hij wordt geregisseerd door Toby Haynes.



Bekijk alle seizoen van Black Mirror op Netflix en stream het zesde seizoen vanaf juni.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen