search
Jim Parsons zat bijna in 'The Office'
Series / Featured

Jim Parsons zat bijna in 'The Office'

Jim Parsons deed auditie voor maar liefst twee rollen in 'The Office US'

Jim Parsons speelde op geniale wijze de rol van 'Sheldon' in The Big Bang Theory. Hij vertelde bij The Tonight Show with Jimmy Fallon dat hij ook bijna in een andere hitserie The Office had gespeeld.

Auditie voor twee rollen


Parsons gaf aan dat hij auditie had gedaan voor de Amerikaanse versie van The Office en dat hij daarbij zowel in de race was voor de rol van 'Dwight' als die van 'Jim'. Deze rollen werden uiteindelijk gespeeld door Rainn Wilson en John Krasinski en het is nu moeilijk voorstellen dat iemand anders (ook al was dat legende Jim Parsons) één van deze rollen had gespeeld.

Paste net niet helemaal


Parsons heeft aangegeven dat hij blij is dat het zo gelopen is en dat hij zelf ook het gevoel had dat beide rollen niet echt bij hem pasten. Hij gaf aan voor zijn gevoel een beetje tussen deze twee rollen in te vallen en vond Wilson en Krasinski veel beter in staat deze rollen te spelen.

Wilson als Sheldon?


Parsons wees er op dat Rainn Wilson qua acteerkwaliteiten en type ook zeker een goede 'Sheldon' had kunnen zijn, maar dat de serie er dan toch anders had uitgezien.

Gelukkig is het allemaal gelopen zoals het gelopen is. The Office US begon twee jaar eerder dan The Big Bang Theory en als Parsons in The Office had geschitterd, hadden we hem mogelijk nooit als 'Sheldon' leren kennen.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen