Dubbele oplossing bekend tegen dodelijk virus in 'The Walking Dead'

Het gevreesde virus kan nu op twee manieren worden bestreden.

Adrienne Koolen, 22-05-2023 19:37

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Al jarenlang wordt er in The Walking Dead-universum afgevraagd of er een oplossing is tegen het gevaarlijke virus. Iedereen hoopte op een remedie, maar nu blijkt dat er twee oplossingen zijn.
Er was ooit al een soort oplossing bedacht. Er was namelijk een plan om de gebeten lichaamsdelen te amputeren, maar deze techniek was mega onbetrouwbaar en zeker geen ideale oplossing.

In The Walking Dead: World Beyond vond het team onder leiding van Hope Bennett een schimmelstam die het verval van de zombies zou kunnen versnellen. Hoewel dit geen remedie is, zou het wel gebruikt kunnen worden als oplossing.

Nog een oplossing

Een andere oplossing tegen het virus zou de straling van een kernbom kunnen zijn. June gaf namelijk in seizoen 5 toe dat het de infectie stopte, "maar dat de hoeveelheid straling die ervoor nodig was, het alleen maar erger maakt voor haar."

Hoewel dit nu nog niet de ideale oplossing is, kan dit het wel worden. Door veel onderzoek en experimenten zou dit iedereen kunnen redden.

Bekijk hieronder een video over de oorsprong van het virus en stream The Walking Dead op Netflix.

Lees meer over: Fear the Walking Dead, Ruben Blades, Kim Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Jenna Elfman, Karen David

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader