Deze maand op Disney+: De volgende grote Marvel-serie 'Secret Invasion'

Een gloednieuwe Marvel-serie met een duister, spannend en aangrijpend karakter.

Glenn Walsh, 06-06-2023 09:50

Het volgende hoofdstuk in de omvangrijke Marvel-catalogus van Disney is aanstaande. Binnenkort gaat de spannende nieuwe serie Secret Invasion in première met in het middelpunt Nick Fury, de onbevreesde leider van het collectief superhelden.
Al in 2008 verscheen het personage van Fury, gespeeld door acteur Samuel L. Jackson, voor het eerst in een Marvel-productie. Na de rol in maar liefst veertien verschillende films en series te hebben gespeeld is het nu tijd voor een serie waarin Jackson centraal staat.

Geheime invasie van buitenaardse wezens

In het nieuwe Secret Invasion hoort Nick Fury van een geheime invasie van de aarde door een groep gedaanteverwisselende buitenaardse wezens, de zogeheten 'Skrulls'. Fury schakelt al snel de hulp in van zijn bekende bondgenoten.

Samen met Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd, racen ze tegen de klok om de dreigende invasie van Skrulls tegen te houden en de mensheid te behoeden voor het naderende onheil.

Marvel voor volwassenen

Wat Secret Invasion anders maakt van andere titels in het Marvel Cinematic Universe (MCU) is dat het een duidelijk andere toon heeft. Disney wil meer de nadruk leggen op een wat meer duistere, volwassen toon.


Het wordt een serie die zich echt als duistere spionageserie wil neerzetten en waarbij meer gebruik gemaakt zal worden van elementen uit het sciencefiction- en horrorgenre.

Sterrencast van formaat

Naast Jackson, die weer in de rol van Nick Fury kruipt, zijn er ook rollen voor Emilia Clarke als G'iah, Cobie Smulders als Maria Hill, Martin Freeman als Everett Ross en Ben Mendelsohn als de Skrull Talos.Kijk vanaf 21 juni naar Marvel's nieuwe hitserie Secret Invasion op Disney+.
Lees meer over: Secret Invasion, Samuel L Jackson, Emilia Clarke, Cobie Smulders, Martin Freeman, Ben Mendelsohn, Marvel, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix