search
'The Last of Us' moet dit probleem met de Clickers repareren in seizoen 2
Series / Nieuws

'The Last of Us' moet dit probleem met de Clickers repareren in seizoen 2

De makers van The Last of Us doen er goed aan om dit probleem aan te pakken voor seizoen 2.

Het eerste seizoen van The Last of Us op HBO Max was zonder twijfel een succesvolle adaptatie, maar hier en daar is er altijd ruimte voor verbetering. Zo ook bij The Last of Us.

Zo wordt het schaarse gebruik van bijvoorbeeld de Clickers uit de games in de serie door sommige fans bekritiseerd. In de games spelen de Clickers een grote rol in de meeste levels van het spel, maar in de serie zien we ze zelden.

Clickers in The Last of Us


Niet alleen het Clicker-gebruik wordt bekritiseerd. The Last of Us seizoen 1 toont ons sowieso een stuk minder Infected dan we in de game voorgeschoteld krijgen.

De makers leggen dit wel uit, door aan te geven dat een tv-serie een ander medium is en de content daarop aangepast is. Maar het gebrek aan écht gevaarlijke Clicker-scènes is veel fans toch niet onopgemerkt gegaan.The Last of Us seizoen 2


We zullen geen spoilers over de inhoud van The Last of Us seizoen 2, maar wat we wel kunnen zeggen is dat de personages uit de serie het zwaar te verduren krijgen in het aankomende seizoen.

Tenminste, als de game wederom trouw gevolgd wordt. Infected -en Clicker-gerelateerd drama stijgt de pan uit, en dat brengt goed in beeld wat de personages wel niet allemaal over hebben om hun ultieme doel te bereiken in seizoen 2 van The Last of Us.

De toevoeging van meer Clickers kan alleen maar helpen bij het beter overbrengen van de juiste emoties die de kijker moet voelen over het verhaal.

The Last of Us is nu te zien op HBO Max.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen