search
Zal Daniel Radcliffe terugkeren in de 'Harry Potter'-reboot? Dit zegt hij er zelf over
Series / Nieuws

Zal Daniel Radcliffe terugkeren in de 'Harry Potter'-reboot? Dit zegt hij er zelf over

Keert Daniel Radcliffe terug naar de 'Harry Potter'-wereld in de nieuwe serie?

Afgelopen april kondigde het streamingplatform HBO Max op zijn YouTube-kanaal met een officiële teaser aan dat er een nieuwe Harry Potter-serie aankomt. De serie vertelt opnieuw het verhaal van de jonge tovenaar en belooft trouw te blijven aan de boeken.

Toen dit nieuws bekend werd, vroegen veel fans zich het volgende af: zal er iemand van de originele cast in het nieuwe project te zien zijn? Bovenal waren mensen nieuwsgierig naar de hoofdacteur van de films, Daniel Radcliffe.

Raar


Velen hoopten dat hij zou deelnemen, al was het maar via een cameo. In een interview met Deadline onthulde de acteur zijn mening hierover: "Voor zover ik over de serie heb gelezen, gaan ze een frisse start maken en dus zou het waarschijnlijk raar zijn om mij erin voor te laten komen".

Hij heeft natuurlijk gelijk, al zou een cameo waarschijnlijk geen kwaad kunnen. We weten dat er een compleet nieuwe cast komt en fans hebben al een vermoeden over de hoofdrollen: Toby Wolf als Harry, Bronte Carmichael als Hermione en Joshua Pickering als Ron.

Tom Felton


Sommigen beweren ook dat Tom Felton (Draco Malfoy) zal terugkeren in de serie. Dit keer als het hoofd van de familie Malfoy, Lucius. HBO heeft nog geen van de fantheorieën bevestigd.



Warner Bros. Discovery is van plan een apart seizoen van de serie te wijden aan elk van de zeven boeken van de reeks. Hoogstwaarschijnlijk wordt het eerste seizoen van de serie uitgezonden in 2025 of 2026.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen