We kunnen deze intense omslag van Geralt verwachten in seizoen 3 van 'The Witcher'

Geralt of Rivia heeft tot nu toe een vrij nonchalante houding gehad ten opzichte van de gevaren die hij trotseert, maar er lijkt nu verandering op komst...

Nienke Sterken, 20-06-2023 06:00

Henry Cavill, bekend van zijn rol als Geralt of Rivia in The Witcher laat weten dat zijn personage een totaal andere kijk op dingen zal hebben in seizoen 3 vanwege het gevaar waar Ciri mee te maken krijgt.
Het eerste deel van The Witcher seizoen 3 is vanaf 29 juni op Netflix te zien en het tweede deel vanaf 27 juli. Dit is het laatste seizoen waarin Cavill de rol van Geralt of Rivia speelt, waarna Liam Hemsworth zijn plaats zal innemen.

Gevaarlijker dan ooit

Cavill heeft in een recent interview met Tudum zijn laatste seizoen van de fantasyserie besproken. In seizoen 3 kunnen we veel nieuwe monsters en magie verwachten, maar de personages zullen ook met meer bedreigingen dan ooit tevoren te maken krijgen."Nu is er een echte dreiging," vertelt Cavill over het gevaar waarin Ciri verkeert. "Het is serieus; het is niet langer theoretisch - het is praktisch. En het is heel, heel gevaarlijk. Overal waar ze komen, bevinden ze zich in een benarde situatie."

Nieuwe mentaliteit

Geralt moet daardoor zijn mentaliteit aanpassen en hij kan niet langer doorgaan op dezelfde manier als voorheen. Dit is was de acteur erover te zeggen had: "Geralt heeft tot nu toe heel nonchalant gereageerd op de dreigingen van oorlog, hongersnood en het einde ter tijden."

"Hij zegt zoiets van: 'Ik heb het allemaal al meegemaakt. Het is niet het einde der tijden. Het is gewoon weer een gevecht'".

Maar ondertussen staat er veel voor hem op het spel, "omdat iedereen het gemunt heeft op Ciri. Dat verandert zijn hele kijk op de dingen," voegt Cavill daarom nog toe.Stream alle seizoenen van The Witcher op Netflix.
Lees meer over: The Witcher, Geralt of Rivia, Henry Cavill, Liam Hemsworth, Ciri, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we een 3e serie

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we een 3e serie

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix