search
Wie is toch die bloedmooie actrice uit 'The Idol' vol erotische beelden?
Series / Nieuws

Wie is toch die bloedmooie actrice uit 'The Idol' vol erotische beelden?

Deze tweetalige actrice is in de 20 en heeft al een bloeiende carrière.

Lily-Rose Depp, dochter van de Amerikaanse acteur Johnny Depp en Franse zangeres/model/actrice Vanessa Paradis, timmert behoorlijk aan de weg.

Sinds haar tienertijd is zij al verbonden aan het modehuis Chanel en heeft daarnaast al de nodige films gemaakt. Haar jongere broer Jack heeft geen interesse in het voetlicht, maar wat Lily-Rose betreft is de showbizz-appel niet ver van de boom gevallen.

Relaxte ouders


In een interview met The Sun vertelde Depp over haar jeugd. Zij werd in 1999 in Parijs geboren, met naar eigen zeggen "chille" ouders. Depp: "Mijn ouders waren niet zo streng. Ze vertrouwden erop dat ik mijn eigen beslissingen kon nemen. Ik heb nooit de behoefte gevoeld om te rebelleren, want er viel nu eenmaal weinig te rebelleren".

Depp en Paradis scheidden toen Lily-Rose 13 jaar oud was, en zij groeide afwisselend in Parijs en in Los Angeles op. Ze is blij dat ze zowel met de Franse als de Engelse taal is opgevoed en als gevolg daarvan heeft zij een "sterke connectie met zowel mijn Franse als mijn Amerikaanse roots".

Modewereld en filmwereld


Hoewel Lily-Rose relaxte ouders had, spraken Depp en Paradis desondanks hun zorg uit toen hun dochter op de leeftijd van 17 besloot om met school te stoppen. Wel steunden zij haar volledig in haar ambities. "Mijn ouders zijn allebei van school gegaan toen ze 15 waren, dus wat dat betreft konden ze er niet veel van zeggen. Ik wilde altijd al gewoon werken," aldus Lily-Rose.

Gewerkt heeft zij zeker. In navolging van haar moeder is Lily-Rose al sinds haar 16e verbonden aan Chanel. Zij heeft hiervoor de nodige modeshows gelopen en beauty advertenties gedaan. Haar acteercarrièere bestaat zowel uit Franstalige als Engelstalige films: zij was onder andere te zien in A Faithful Man (2018), waarvoor zij werd genomineerd voor de prestigieuze Franse César, en The King (2019) met Robert Pattinson en Timothée Chalamet.

Het controversiële The Idol is tot zover haar meest gewaagde project, en we zullen ongetwijfeld nog veel meer van Lily-Rose Depp horen in de toekomst.

Je kunt The Idol streamen op HBO Max.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen