search
Dikke domper voor Disney+: Topserie gaat verder zonder een van de belangrijkste personages
Series / Featured

Dikke domper voor Disney+: Topserie gaat verder zonder een van de belangrijkste personages

Deze acteur kreeg het iets te druk en moet daarom zijn personage opgeven in het derde seizoen van 'Only Murders in the Building'.

In het derde seizoen van Only Murders in the Building zal een belangrijk personage uit de eerste twee seizoenen niet meer te zien zijn.

In de populaire Hulu-serie volgen we Charles, Oliver en Mabel terwijl ze samen een true-crime podcast beginnen waar ze uitsluitend moorden onderzoeken die in het gebouw hebben plaatsgevonden.

Seizoen 3


In seizoen drie komen we weer terug bij de plotse dood van Ben Glenroy die we hebben gezien in de seizoensfinale van seizoen 2. Vanaf 8 augustus is het derde seizoen van Only Murders in the Building te streamen.



Maar helaas keert één personage niet terug voor het volgende moordmysterie. Volgens Deadline zal Teddy Dimas namelijk afwezig zijn in het derde seizoen.

Andere prioriteiten


Nathan Lane heeft het personage twee seizoenen lang gespeeld, maar zijn huidige focus ligt op het Broadway-toneelstuk Pictures From Home

Hierdoor is hij niet in staat om terug te keren voor seizoen 3, waardoor we hem helaas zullen moeten missen. Er blijft echter altijd een kans bestaan dat Teddy in het vierde seizoen of later weer terugkeert.



stream Only Murders in the Building op Disney+ of Hulu.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen