search
Wat hebben de sterren uit 'The Big Bang Theory' tegenwoordig op de bankrekening staan?
Series / Nieuws

Wat hebben de sterren uit 'The Big Bang Theory' tegenwoordig op de bankrekening staan?

Een mooi inkijkje in de huidige vermogens van de sterrencast uit 'The Big Bang Theory'

Het is alweer even geleden dat de hitserie The Big Bang Theory ermee stopte. De serie heeft de acteurs geen windeieren gelegd. Wie is nu de rijkste van de The Big Bang Theory-groep geworden? Wij zetten het, met dank aan CelebrityNetWorth voor je op een rijtje:

Voordat we je informeren over de drie rijkste sterren, noemen we eerst de rest even kort: Melissa Rauch: $ 20 miljoen, Mayim Bialik: $ 25 miljoen, Kunal Nayyar $ 45 miljoen, Simon Helberg $ 55 miljoen. Ja, de miljoenen vliegen ons hier echt om de oren en dan hebben we de rijkste sterren nog niet gemoemd.

Johnny Galecki


Galecki speelde Leonard Hofstadter en verdiende daarmee op een gegeven moment zelfs $1 miljoen per aflevering. Galecki is momenteel goed voor een vermogen van $ 100 miljoen.

Kaley Cuoco


Cuoco speelde Penny en verdiende soortgelijke bedragen als Galecki tijdens de opnames. Cuoco speelt inmiddels ook in de door haarzelf geproduceerde serie The Flight Attendant, waarmee zij ook nog de nodige verdiensten binnenkrijgt. Cuoco heeft een geschat vermogen van $ 110 miljoen.

Jim Parsons


Parsons speelde de hoofdrol in de serie als Sheldon Cooper. Parsons is nog altijd actief in de filmscène en spreekt ook nog altijd de voice-over in van de spin-off The Young Sheldon. Het geschatte vermogen van Parsons bedraagt maar liefst $ 160 miljoen.

Bekijk op instagram


Kijk hier naar The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen