search
Jim Parsons maakte een seksgrapje tegen tegenspeelster uit 'The Big Bang Theory' en nog diezelfde dag lagen zij samen in bed
Series / Nieuws

Jim Parsons maakte een seksgrapje tegen tegenspeelster uit 'The Big Bang Theory' en nog diezelfde dag lagen zij samen in bed

Jim Parsons schrok zich rot toen hij na een grapje de veelbetekenende blik van zijn tegenspeelster zag.

The Big Bang Theory zat natuurlijk gewoon retegoed in elkaar. Er viel veel te lachen maar ondertussen maakten de personages ook een echte zorgvuldige en goed doordachte ontwikkeling door die altijd geloofwaardig aanvoelde.

De meest indrukwekkende transformatie was die van de hoofdrolspeler Sheldon. Hij veranderde van een onhandige en egocentrische persoon tot een iets minder onhandige en egocentrische persoon en werd zelfs een toegewijde vriend en echtgenoot. Het geduldige personage Amy speelde hierin natuurlijk ook een grote rol.

Gaan we het doen?


Parsons, de acteur die Sheldon, speelde, werd op een ochtend flink verrast door Mayim Bialik, die Amy speelde. Ze vroeg hem of hij het script al gelezen had. Hij vroeg voor de grap of hun personages 'het' vandaag met elkaar zouden gaan doen. Bialik gaf hem vervolgens een veelbetekenende blik terug. Amy en Sheldon zouden sex gaan hebben!

Parsons schrok zich in eerste instantie rot en had deze stap naar volwassenheid van zijn personage Sheldon nog niet perse verwacht. Uiteindelijk speelden ze de scène met veel plezier en maakte ook deze scène op een logische manier deel uit van hun karakterontwikkeling.

Bekijk op instagram


Kijk hier naar The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen