Productie 'The Last of Us' seizoen 2 zo spoedig mogelijk weer van start

Nu de schrijversstaking er bijna op zit, wordt het werk in Hollywood zo spoedig mogelijk weer opgepakt.

Niels Arts, 26-09-2023 14:24

De schrijvers in Hollywood - die onderdeel van de WGA zijn - staken al sinds mei van dit jaar. Er is echter licht aan het einde van de tunnel, en de stakingen zitten er bijna op.
En dat betekent dat de vele producties die stil zijn komen te liggen bijna weer aan de slag kunnen. Om al te veel uitstel te voorkomen, zal dat ook wel moeten. Want er is werk aan de winkel.

Productie The Last of Us in de startblokken

Zoals bij The Last of Us, waar nu al een tijdje niet aan het aankomende tweede seizoen is gewerkt. Dit project heeft naar alle schijn vertraging opgelopen. Maar, zoals showrunner Craig Mazin nu laat weten, staan ze te popelen om weer aan de slag te gaan.

"Erg trots op de WGA en de leden, en enthousiast om weer aan de slag te gaan met seizoen 2 van The Last of Us. De staking is nog niet officieel opgeheven, maar zodra het zover is, komen we in actie!"


The Last of Us seizoen 2

The Last of Us seizoen 2 volgt in ieder geval een deel van de tweede game in de franchise, The Last of Us: Part 2. De hele game wordt niet aangepakt, omdat deze zo lang is en hier sowieso twee seizoenen voor nodig zijn.

Een derde The Last of Us-seizoen is nog niet officieel bevestigd, maar dat lijkt er wel zo goed als zeker te komen. Zolang er genoeg mensen naar seizoen twee kijken, kan dat bijna niet foutgaan.

The Last of Us is nu te checken op HBO Max.
Lees meer over: The Last of Us, HBO Max, seizoen 2, Craig Mazin

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in