search
Deze acteur bood wel duizendmaal zijn excuses aan voor zijn walgelijke teksten richting Tyrion Lannister in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Deze acteur bood wel duizendmaal zijn excuses aan voor zijn walgelijke teksten richting Tyrion Lannister in 'Game of Thrones'

Charles Dance zat erg in zijn maag met de vreselijke teksten die hij moest uitspreken in 'Game of Thrones'.

We zien de acteurs uit Game of Thrones tot op de dag van vandaag vaak langskomen met gezellige groepsfoto's op social media. Voor de camera slachtte men elkaar af maar achter de camera hing er een zeer goede sfeer en zijn er vriendschappen gesmeed voor het leven.

De ruzie voor de schermen hadden soms echter ook invloed op de situatie achter de schermen. Er was één acteur die niet kon stoppen met zijn excuses aanbieden aan Peter Dinklage voor zijn onbeleefdheid.

Oude normen


Vrouwonvriendelijkheid, discriminatie van mensen met een handicap, homofobie en andere zaken die we vandaag de dag verwerpelijk vinden, waren de norm in de wereld van Game of Thrones.

Tywin Lannister, gespeeld door Charles Dance, haatte zijn zoon Tyrion vanwege zijn dwerggroei. Waarom was dit verschrikkelijk? Omdat Peter Dinklage, de acteur achter Tyrion, al die beledigingen moest aanhoren voor zijn aandoening in het echte leven. Dance voelde zich absoluut verschrikkelijk om al die dingen tegen zijn collega te zeggen.

Quote


"Ik breng veel tijd door met Peter Dinklage en hij is de meest schattige man, een geweldige acteur. Na al die scènes bied ik hem elke keer mijn excuses aan. Ik moet hem slecht behandelen."Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen