search
Het tweede seizoen is nog maar net begonnen of maker 'Loki' hint al op een onovertroffen derde seizoen
Series / Nieuws

Het tweede seizoen is nog maar net begonnen of maker 'Loki' hint al op een onovertroffen derde seizoen

De maker van 'Loki' ziet voldoende mogelijkheden voor een derde seizoen van de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van Loki is onlangs van start gegaan op Disney+. We zien opnieuw hoe Loki, gespeeld door Tom Hiddleston, worstelt om zichzelf te beschermen tegen de bedreigingen binnen de Time Variance Authority (TVA). Hoewel hij hulp krijgt van Mobius en Sylvie, blijken enkele onverwachte gebeurtenissen de situatie complexer te maken dan ooit tevoren.

Loki, dat voor het eerst opdook in 2021, markeerde het begin van het multiversum binnen het Marvel Cinematic Universe. Het multiversum heeft zich daarna verder ontwikkeld in andere Marvel-projecten, zoals Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Eerste seizoen


In het eerste seizoen zagen we hoe Loki na het stelen van de Tesseract naar de TVA werd gebracht. Deze organisatie hield strikte controle over het verloop van de tijd en had zelfs het lot van de mensheid al vastgelegd. Iedereen die zich buiten hun plan waagde, werd gestraft.

Samen met Mobius, gespeeld door Owen Wilson, begint Loki in het tweede seizoen een zoektocht naar een uitweg uit de TVA en probeert hij het kwaad te bestrijden. De eerste afleveringen hebben echter al aangetoond dat dit geen eenvoudige taak is.

Een derde seizoen?


Terwijl het tweede seizoen nog volop aan de gang is, zijn er al geruchten over een mogelijk derde seizoen. In een interview met Collider onthulde producer Kevin Wright dat er meerdere verhalen op tafel liggen. Hij merkte op: "Het eerste en tweede seizoen vormen eigenlijk twee hoofdstukken in hetzelfde verhaal. Het tweede seizoen zal dat eerste boek afsluiten, maar er zijn nog veel andere boeken over dit personage en deze wereld."Of dit daadwerkelijk betekent dat er een nieuw seizoen komt, blijft vooralsnog onzeker. In de tussentijd kunnen fans wekelijks genieten van de spannende ontwikkelingen van Loki op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen