search
Na te zijn gecanceld is er nu goed nieuws voor 'Daredevil: Born Again'
Series / Nieuws

Na te zijn gecanceld is er nu goed nieuws voor 'Daredevil: Born Again'

Nadat de serie volkomen onverwacht op de plank eindigde is er nu een goed bericht.

Tot stomme verbazing van fans besloot Marvel om Daredevil: Born Again zo ongeveer te cancelen. De helft van het seizoen was op dat moment al gefilmd. The Hollywood Reporter komt nu met een positief bericht naar aanleiding van de serie.

Hogerhand bekeek de afleveringen die al gefilmd waren en waren hier ontevreden over. Het verhaal moest omgegooid worden, en Dario Scardapane is de nieuwe showrunner die dit in orde gaat maken. Loki-regisseurs Justin Benson en Aaron Moorhead zullen de rest van het seizoen regisseren.

Teruggrijpen


De oorspronkelijke showrunners Chris Ord en Matt Corman blijven wel aan maar dan als uitvoerend producent. Marvel heeft besloten dat de reboot qua toon meer moet teruggrijpen op de eerdere Daredevil.

Ook is het de bedoeling dat er een overkoepelende verhaallijn komt. Dario Scardapane is prima geschikt, aangezien hij al aan de spin-off The Punisher heeft meegewerkt. Hij zal bepaalde afleveringen en scènes herschrijven naast het schrijven van nieuwe afleveringen.

Resterende afleveringen


Benson en Moorhead zullen de afleveringen die nog niet gefilmd zijn voor hun rekening nemen. Het is momenteel nog niet bekend hoeveel afleveringen het eerste seizoen uiteindelijk zal krijgen.

Bekijk op instagram


Daredevil: Born Again zou in eerste instantie in de lente van 2024 in première gaan op Disney+. Door de staking is dit naar een later, vooralsnog onbekend tijdstip verschoven.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen