search
Duistere thriller van Netflix pakt gelijk de koppositie in de Top 10

Duistere thriller van Netflix pakt gelijk de koppositie in de Top 10

'The Killer' is vanaf vrijdag 10 november te streamen bij Netflix en weet gelijk goed te scoren voor de dienst. De thriller pakt gelijk de koppositie bij de dienst en heeft een hoop bekijks.

Patricia Koning
Netflix omschrijft de film als duister, psychologisch en spannend. Ondanks dat velen het een goede thriller vinden, hadden velen ook iets meer verwacht.

Die verwachtingen komen door de regisseur van de film, David Fincher. Hij heeft namelijk veel grote films op zijn naam staan als Fight Club en Seven. Allemaal zo groots en goed, waardoor men nog hogere verwachtingen had.

Meedogenloze moordenaar


Na een rampzalige misser gaat een koude, methodische en meedogenloze moordenaar de strijd aan met zijn werkgevers.

Hij probeert zichzelf voor te houden dat deze wereldwijde klopjacht allesbehalve persoonlijk is.Gelikt en onderhoudend


De film is qua percentage bij Rotten Tomatoes gezakt als we kijken naar de publieksstemmen. Daar pakt hij nu 62%. Bij de critici pakt hij echter nog een mooie 85%. Een van hen vertelt, "Een gelikte, brute en uiterst briljante actiefilm."

Op de site van MovieMeter pakt de film 3.44/5 en zegt een van de kijkers, "Fassbender speelt een meedogenloze huurmoordenaar. En dat doet hij prima. Net als de overige cast. Bijna 2 uur vind ik het onderhoudend en spannend. Hoe loopt het af? Tja, dat had wat beter gekund."

Cast


Als The Killer zien we Michael Fassbender. De cast wordt verder versterkt door Tilda Swinton, Arliss Howard, Monique Ganderton, Lacey Dover, Charles Parnell, Kerrey O'Malley en Sala Baker.

Netflix


Stream deze duistere thriller nu bij Netflix.Aanbevolen artikelen