search
Deze betoverende fantasyserie vol machtige en historische beelden scoort een 8,4 op IMDb en is nog altijd te bekijken op Netflix
Series / Nieuws

Deze betoverende fantasyserie vol machtige en historische beelden scoort een 8,4 op IMDb en is nog altijd te bekijken op Netflix

De prachtige serie 'Outlander' is te bekijken op Netflix. Nieuwe afleveringen zijn gelukkig aanstaande!

De romantische fantasy-serie Outlander heeft wereldwijd vele harten veroverd. Met een indrukwekkende IMDb-score van een 8,4 en een Rotten Tomatoes-beoordeling van 91%, is het duidelijk dat deze historische dramaserie nog altijd een publieksfavoriet is.

De serie bestaat uit momenteel uit zeven seizoenen. De tweede helft van het zevende seizoen moet nog verschijnen en een achtste en laatste seizoen is aanstaande. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Diana Gabaldon. De serie volgt het leven van Claire Randall, die verpleegster was in de Tweede Wereldoorlog. Na een mysterieuze gebeurtenis bevindt ze zich plotseling in het Schotland van 1743, waar romantiek, intriges en gevaar op de loer liggen.

Succesvol


De meeslepende verhaallijn en de sterke karakterontwikkeling maken Outlander een must-watch voor liefhebbers van historisch drama. De serie slaagt erin om de complexiteit van de 18e-eeuwse samenleving te vangen, terwijl het tegelijkertijd de moderne kijker boeit.

Eén van de sterke punten van de serie is natuurlijk het hoofdpersonage Claire Randall. Zij wordt gespeeld door Caitriona Balfe en dat levert een gedenkwaardige vertolking op van een vrouw die niet alleen balanceert tussen twee werelden, maar ook tussen twee liefdes.

Schotland


De adembenemende landschappen van Schotland en de gedetailleerde kostuums dragen er zeker aan bij dat de serie door velen hogelijk wordt gewaardeerd. Mocht je de serie nog niet gezien hebben, dan raden wij je echt aan deze te gaan kijken!Kijk deze betoverende serie op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen