search
Waarom Jim Parsons nu eigenlijk echt vertrok bij 'The Big Bang Theory'?

Waarom Jim Parsons nu eigenlijk echt vertrok bij 'The Big Bang Theory'?

Jim Parsons was op een gegeven moment echt wel klaar met 'The Big Bang Theory'.

Bas de Kramer
The Big Bang Theory kwam een aantal jaar geleden aan haar einde toen Jim Parsons onthulde dat seizoen twaalf zijn laatste seizoen zou worden. Voor zover bekend was de belangrijkste reden dat hij gewoon toe was aan iets nieuws. Tijdens een podcast maakte hij echter de echte reden bekend.

Tijdens de podcast David Tennant does a podcast with... maakte hij enige tijd geleden bekend dat zijn agenda destijds helemaal gevuld was met repetities voor andere projecten en dat hij niet helemaal weer gefocust was op The Big Bang Theory. Op dat moment speelde ook dat hij zijn hond moest laten inslapen en eigenlijk nauwelijks tijd kreeg dat een beetje te verwerken.

Quote Parsons


"Ik zal die wandeling door het park nooit vergeten om mijn hond naar het toilet te laten gaan voordat we een reclame zouden gaan opnemen. Hij zag er gewoon zo slecht uit en ik was zo moe" zei Parsons daarover."Todd, mijn man, had zoiets van 'we moeten gaan, we hebben dit gepland, ze passen alles in je schema ...' en ik begon gewoon te huilen. Het maakt me nu nog steeds van streek. Ik had zoiets van 'mijn hond gaat dood terwijl ik gewoon weer aan het werk ga, ik voel me zo slecht."

In dezelfde periode gleed Parsons ook nog uit op het podium en brak hij zijn voet.

Zware periode


Parsons heeft aangegeven dat het een zware periode voor hem was waarin hij wel een ander perspectief op zijn eigen leven kreeg. Parsons gaf aan dat zijn vader vroeger op 52-jarige leeftijd al was overleden en dat hij zich plotseling realiseerde dat hij zelf alweer 46 jaar zou zijn aan het einde van het twaalfde seizoen. Parsons kwam tot de conclusie dat hij toch echt eens iets anders moest gaan proberen, ook al had hij op dat moment nog geen enkel idee wat dat zou moeten zijn.Wil je de serie weer eens bekijken? Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.Aanbevolen artikelen