search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series blazen iedereen omver
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series blazen iedereen omver

Uit de nieuwe batch moet je volgens onze recensenten deze Netflix-series zien.

Van muzikale familiepret tot doodenge monsters - Netflix heeft voldoende spektakel voor je in huis. De recensenten van SerieTotaal pikken de beste series ertussenuit en tippen welke nieuwe releases jij zou moeten zien.

Hieronder is een overzicht te vinden van de hoogst scorende Netflix-titels van de afgelopen dagen.

Gyeongseong Creature





★★★☆☆

Synopsis: Gyeongseong, 1945. In Seoel onder koloniaal bewind proberen een zakenman en een detective te overleven en nemen het op tegen een monster ontstaan uit menselijke hebzucht.

Recensie: "'Gyeongseong Creature' is is een mengelmoes van genres die zich afspeelt in een politiek en historisch complexe tijd. Het husselen van verschillende verhaalcomponenten en genres zorgt voor een wispelturige serie met niet alleen horror maar ook dramatische en op momenten zelfs sentimentele elementen."

Lees de rest van de recensie.

Champion





★★★★☆

Synopsis: Rapper Bosco is na zijn vrijlating uit de gevangenis klaar voor een comeback, totdat zijn zus Vita voor het voetlicht treedt en hun familieband op de proef stelt.

Recensie: "Een serie over een muzikale familie zit natuurlijk boordevol muziek. Reggae en rap voeren de boventoon, maar worden ook regelmatig gemengd met andere stijlen. De verschillende familieleden hebben elk hun eigen stem en zo is er voor iedereen wat leuks om naar te luisteren."

Lees de rest van de recensie.

The Brothers Sun





★★★☆☆

Synopsis: Als zijn familie wordt bedreigd door een mysterieuze vijand, vertrekt een triadelid uit Taipei naar LA om zijn eigenzinnige moeder en nietsvermoedende jongere broer te beschermen.

Recensie: "Visueel gezien valt de serie op door de cinematografie en actiescènes. De choreografie daarvan is minutieus uitgewerkt, met goed gebruik van de camera's om het visueel nog interessanter te maken. De levendige weergave van de criminele onderwereld voegt diepte toe aan het verhaal en dompelt kijkers onder in een wereld vol intrige en gevaar…."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen