search
Niet alleen de kijkers maar ook de cast van 'Game of Thrones' flink aangedaan door verschrikkelijke aflevering

Niet alleen de kijkers maar ook de cast van 'Game of Thrones' flink aangedaan door verschrikkelijke aflevering

'The Red Wedding' liet bij het publiek en bij de cast echt haar sporen na.

Bas de Kramer
De meest memorabele en heftige aflevering van Game of Thrones was toch wel The Red Wedding. Vanaf het moment dat de deur op het feest werd gesloten en de onheilspellende muziek begon, was het duidelijk dat de aflevering een heftige wending zou nemen. De afslachting van de familie Stark hakte er behoorlijk in bij de kijkers.

Heftig


Niet alleen de kijkers maar ook de meeste castleden vonden de 9e aflevering van het derde seizoen nogal een heftige aflevering. Finn Jones, die Loras Tyrell speelde, zei dat hij "wist wat er ging gebeuren", dus toen hij de aflevering bekeek, keek hij vooral naar zijn huisgenoten en hij vond hun intense reacties op de heftige scène "gewoon briljant!"

Spaanse kroeg


Natalie Dormer die Margaery Tyrell speelde, was in Madrid voor een acteerklus toen de aflevering werd uitgezonden en zei dat ze ernaar keek met "800 geschokte Spanjaarden". Kristian Nairn die Hodor gaf aan dat hij wist wat er komen ging maar "wilde dat het niet zou gebeuren".

Positie behouden


Joe Dempsie, die Gendry speelde, vond het een zware bevalling en zei dat het "niet leuk is om je vrienden vermoord te zien worden". Charles Dance, die Tywin Lannister speelde, was nogal pragmatisch over de scène. Hij zei: "Tywin doet gewoon wat hij moet doen om zijn positie te behouden en dat kan hij alleen maar doen door sterk en meedogenloos te zijn."

Weet dus als je geschokt was na 'The Red Wedding' dat je daar zeker niet alleen in stond!

Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Bekijk op instagram


Lees ook: Met deze scène had Emilia Clarke enorme moeite in 'Game of Thrones'[/more]

[more=k7lhndnircqp]Lees ook: Pop-icoon Taylor Swift helemaal in de ban van 'Game of Thrones' [/mo

Aanbevolen artikelen