Is Boba Fett te zien in 'The Mandalorian'?

Is Boba Fett te zien in 'The Mandalorian'?

Of komt hij naar de serie?

Jim Pedd, 22 november 2019 om 16:28

Boba Fett is de bekendste Mandalorian. Maar de serie The Mandalorian draait om een heel nieuwe premiejager, die nu probeert een Baby Yoda te beschermen. Nu horen we dat een terugkeer van Boba Fett wel zomaar mogelijk zou kunnen zijn. Dat is iets waar fans al jaren op hopen, ook al leek hij dood te gaan in de film Return of the Jedi.
Er werd al naar Boba Fett gehint in de serie, maar nu horen we dus dat hij misschien helemaal terugkeert. Dave Filoni, producent en een van de grootste namen van televisieland binnen Lucasfilm, vertelt: “Ik vind het interessant. Ik bedoel, er zijn altijd mogelijkheden, en ik vind het niet fijn om onszelf teveel te begrenzen.”

Lees ook: Nieuwe concept art 'The Mandalorian' toont enorm schattige [SPOILER]

Is hij al te zien?
Vervolgens vroeg Entertainment Tonight aan Filoni of Fett al te zien is. “Het zou heel hypocriet zijn voor de man die hielp Darth Maul terug tot leven te brengen nadat hij doormidden gesneden werd, om te zeggen dat iemand niet kan overleven in de Sarlacc-pit. Ik weet het niet. Ik bedoel, alles is mogelijk in Star Wars en ik denk dat als fans iets heel graag willen, dat zorgt voor mogelijkheden en geloofwaardigheid. Dus wie weet?”

Lees ook: Waarom zijn afleveringen van 'The Mandalorian' zo kort?

Fett debuteerde in de Star Wars Holiday Special en twee jaar later was hij te zien in de film The Empire Strikes Back. Aan het begin van Return of the Jedi kwam hij vervolgens om het leven. Sindsdien hopen fans op een terugkeer, die welzeker mogelijk is en het schijnt dat er ook enige tijd aan een serie rond het personage gewerkt is.

Bron: ET

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Boba Fett, Dave Filoni

Populair nieuws