search

Ons nieuws van zaterdag 17 oktober 2015

'X-Men' series staan los van de films
Series / Nieuws

'X-Men' series staan los van de films

Er komt waarschijnlijk zelfs geen crossover tussen de twee series.

Eerder deze week werden maar liefst twee series aangekondigd rond de X-Men. Wat niet bleek uit die aankondiging, is de relatie van de series met het filmuniversum van Fox. Showrunner Noah Hawley, die verantwoordelijk wordt voor Legion, vertelde dat de series waarschijnlijk los van de films komen te staan. Zelfs onderling zouden er geen verbindingen komen.

"Legion is bedacht als standalone. Ik wil daar nog niet teveel over vertellen, maar het is echt niet opgebouwd als iets dat via de achterdeur opgebouwd wordt. Het is meer zo dat er een verhaal is dat ik wil verkennen, dat tegelijk in een groter universum zou passen. Dat is erg spannend, maar ik denk wel dat de serie op zichzelf moet kunnen staan. De mensen die het belangrijk vinden dat het een X-Men titel is, zullen dat merken. Je zoekt naar het grootst mogelijke en meest diverse publiek dat er is, dus dat is niet het belangrijkste. De serie op zichzelf, dat is wat telt. Ik denk dan ook dat Legion en Hellfire los van elkaar staan. We hebben er nog geen gesprekken over gehad, crossovers."

Legion is het verhaal van David Haller, een jonge mutant die schizofreen is. Hij komt er mettertijd achter dat zijn visioenen en de stemmen in zijn hoofd echt zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poll: Welk 'Walking Dead'-personage gaat dit seizoen dood?
Series / Poll

Poll: Welk 'Walking Dead'-personage gaat dit seizoen dood?

Wie o wie wordt opgehaald door Magere Hein?

Eerder vandaag onthulde Robert Kirkman welk personage de zombie-Apocalypse in elk geval gaat overleven in The Walking Dead. Genoeg reden voor ons om eens te kijken wie volgens jullie het einde van dit seizoen niet zal halen. Daarbij willen we vragen aan mensen die bekend zijn met de comics, geen spoilers te plaatsen.

Hieronder een hele waslijst van personages die nog in leven zijn in de serie. Graag dus een stem op wie volgens jullie het einde niet gaat halen van dit zesde seizoen! De uitzendingen gingen overigens op 11 oktober van start. Wekelijks zendt AMC een nieuwe aflevering uit, die op maandag op de Nederlandse zender Fox te zien is.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Powers Boothe gecast in Marvels 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Powers Boothe gecast in Marvels 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

De karakteracteur speelde eerder ook een kleine rol in The Avengers.

De doorgewinterde Deadwood-acteur Powers Boothe is gecast als schurk Gideon Malick in het nieuwste seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.. Boothe was eerder te zien als een lid van de World Security Council in Marvels The Avengers. Malick zou een ander personage spelen in Agents of S.H.I.E.L.D., maar waar zijn trouw precies ligt is nog onduidelijk.

Jeph Loeb, uitvoerend producent en hoofd van Marvel Television zei het volgende over de casting:

''Gideon is ontzettend intimiderend en een personage waar zelfs Grant Ward bang voor zou zijn. Alleen een acteur van Powers' kaliber is in staat een krachtige rol als deze op juiste wijze te vervullen.''

Boothe zal in latere afleveringen van het (huidige) derde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.