search

Ons nieuws van zondag 27 oktober 2019

Sophia Bush heeft rol te pakken in nieuwe Disney+ serie!
Series / Nieuws

Sophia Bush heeft rol te pakken in nieuwe Disney+ serie!

De actrice was eerder al te zien in de populaire reeks Chicago P.D...

Toen actrice Sophia Bush besloot om de deur van Chicago P.D. achter zich dicht te trekken was dat een grote schok voor fans van de populaire televisieserie. Sindsdien zijn er verschillende momenten geweest waarin fans een mogelijke terugkeer zagen van het personage Erin Lindsay. Het personage blijft echter afwezig in de reeks en de kans dat daar ooit nog verandering in komt lijkt wel erg klein.

Sinds het vertrek van Bush uit Chicago P.D. zijn er verschillende momenten geweest waarop fans dachten dat de actrice terug zou keren, al was het maar voor een gastoptreden. De begrafenis van Olinsky was daar bijvoorbeeld een mooi voorbeeld van. Bush keerde echter niet terug en heeft inmiddels een nieuwe overeenkomst afgesloten. De actrice zal dan ook te zien zijn in een nieuwe serie die zal verschijnen op het Disney+ streamingplatform.

Love, Simon
Sophia Bush zal volgend jaar te zien zijn in de nieuwe Disney+ serie Love, Simon. De reeks is het vervolg op de gelijknamige film die eerder is verschenen met onder meer Nick Robinson en Jennifer Garner. In de reeks kruipt Bush in de huid van het personage Veronica. Zij speelt in de serie de nieuwe vriendin van de vader van Mia. Er zijn tot dusver verder nog details bekend gemaakt over het karakter van het personage van Bush.

Fans van Bush zullen wel nog even geduld moeten koesteren vooraleer ze hun favoriete actrice terug aan het werk zullen kunnen zien. De productie van de serie Love, Simon is nog maar begonnen in augustus van dit jaar. Dat betekent dat ze met zekerheid niet beschikbaar zal zijn vanaf 12 november. Wellicht dat de serie ergens in de loop van 2020 zal verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe foto's 'The Witcher' met mysterieus monster!
Series / Foto's

Nieuwe foto's 'The Witcher' met mysterieus monster!

Ook van Geralt en Yennefer.

Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Andrzej Sapkowski verschijnt later dit jaar, of begin volgend jaar de serie The Witcher op Netflix. Hieronder zie je een reeks nieuwe foto's.

Onderdeel van deze reeks is een foto met daarop een poot / klauw van een nog mysterieus monster. Ook zie je beelden met daarop onder meer de personages Geralt en Yennefer, respectievelijke gespeeld door Henry Cavill en Anya Chalotra. Hieronder de vier foto's.









Lees ook: Netflix komt met nieuwe teaser 'The Witcher'!

Mysterieus monster
Naar verluidt is de andere hand die de klauw van het mysterieuze monster aanraakt van Ciri, gespeeld door Freya Allan. De serie volgt de avonturen van Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager die het moeilijk heeft om een plek te vinden tussen alle gevaren. Zijn daden leiden hem naar een krachtige tovenares en een jonge prinses.

Uiteraard ken je The Witcher ook van de games die in 2007, 2011 en 2015. Onlangs werd een verschijningsdatum van 17 december onthuld, maar deze werd ontkracht door Netflix.

Lees ook: Nieuwe details Netflix-serie 'The Witcher'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.