search
Voormalig Superman gecast in 'Supergirl'
Series / Nieuws

Voormalig Superman gecast in 'Supergirl'

Naast Dean Cain zal ook Helen Slater, die de hoofdrol speelde in de 'Supergirl'-speelfilm (1984), een rol spelen.

DC Comics heeft aangekondigd dat Supergirl in CBS' nieuwe tv-serie gezelschap krijgt van Dean Cain en Helen Slater. Eerstgenoemde speelde niemand minder dan Clark Kent, oftewel Superman, in de jaren '90-show Lois & Clark: The New Adventures of Superman, terwijl Slater de titelrol speelde in de Supergirl-speelfilm uit 1984.


Cain en Slater vergezellen Mehcad Brooks (James Olsen), Laura Benanti (Alura Zor-El), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alexandra "Alex" Danvers) en David Harewood (Hank Henshaw). Het duo was ook al te zien in Smallville, een andere Superman-gerelateerde serie.

In de serie is Kara Zor-El net als haar beroemde neef geboren op Krypton en net als hem, wist ze de vernietiging daarvan te ontsnappen. Ze hield haar krachten verborgen, maar nu ze 24 is, besluit ze haar bovenmenselijke krachten te omarmen en de held te zijn die ze altijd al moest worden.

De pilot werd geschreven door Ali Adler (No Ordinary Family) en Greg Berlanti (Arrow, The Flash). Dit duo zal de serie samen met Sarah Schechter en Warner Bros. produceren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen