search
Omschrijvingen volgende afleveringen 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Omschrijvingen volgende afleveringen 'Game of Thrones'

Afleveringen vier en vijf hebben titels én synopsissen.

HBO heeft de officiële synopsissen van de volgende twee afleveringen vrijgegeven voor hitserie Game of Thrones. Het gaat om afleveringen vier en vijf, respectievelijk Book of the Stranger en The Door getiteld.


Aflevering #54 van de serie en nummer vier van seizoen zes heeft de volgende synopsis: "Tyrion (Peter Dinklage) sluit een deal. Jorah (Iain Glen) en Daario (Michiel Huisman) ondernemen een moeilijke taak. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) en Cersei (Lena Headey) proberen hun situatie te verbeteren."

De aflevering is geschreven door David Benioff & D.B. Weiss en geregisseerd door Dan Sackheim. Op 15 mei wordt deze uitgezonden.

Dan is er nog aflevering #55 van de serie en nummer vijf van seizoen zes. "Tyrion zoekt een vreemde bondgenoot. Bran (Isaac Hempstead-Wright) leert veel belangrijks. Brienne (Gwendoline Christie) gaat op een missie. Arya (Maisie Williams) krijgt de kans zichzelf te beteren."

Deze aflevering is eveneens door Benioff en Weiss geschreven. Regisseur was Jack Bender. De première vindt plaats op 22 mei.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen