search
Marvel-held 'Moon Knight' heeft meerdere identiteiten in Disney+ serie
Series / Nieuws

Marvel-held 'Moon Knight' heeft meerdere identiteiten in Disney+ serie

Marvel-baas Kevin Feige over de verschillende identiteiten van het personage.

Tijdens Disney's Investor Day, deed Marvel Studios-baas Kevin Feige een flink boekje open over de nieuwe series die naar Disney+ komen. Een daarvan is Moon Knight, een serie die Feige omschrijft als een actie-avontuur. Ook deed hij verdere onthullingen over het personage zelf.

Feige zei het volgende over de verschillende identiteiten van het personage, dat bijna zeker door Oscar Isaac gespeeld zal worden (hoewel dit vreemd genoeg niet officieel werd bevestigd door Feige):

"Moon Knight brengt een hele nieuwe sfeer naar het MCU... Hij is een complexe held die leidt aan een dissociatieve identiteitsstoornis. Hij heeft meerdere persoonlijkheden die heel verschillend zijn van elkaar. De achtergrond van het verhaal bestaat uit een fantastische Egyptische iconografie. Mensen zijn altijd al gefascineerd geweest door de geschiedenis van Egypte, en daar spelen we op aparte wijze op in."

Een Egyptische regisseur
Hoewel Moon Knight wordt ontwikkeld en geschreven door Jeremy Slater The Umbrella Academy, zullen alle afleveringen toepasselijk genoeg geregisseerd worden door de Egyptische regisseur Mohamed Diab.

Het is momenteel nog onduidelijk wanneer de opnames van Moon Knight zullen beginnen en wanneer het resultaat is te streamen.

Lees ook: Deze Disney+-series komen er in rap tempo aan

26-10-2020: Disney+-serie 'Moon Knight' vindt hoofdrolspeler (1158 views)
Lees ook: Disney+-serie 'Moon Knight' vindt hoofdrolspeler
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen