Deze nieuwe Netflix-serie is té gruwelijk zelfs voor horrorfans

Netflix-serie is te gruwelijk volgens horrorfans

De beelden zouden volgens heel wat echte horrorfans echt veel te expliciet zijn...

Geoffrey Ketels, 19 januari 2021 om 18:10

Recent verscheen op streamingdienst Netflix de nieuwe serie Night stalker: The hunt for a serial killer. Dat het geen komische serie zou worden wisten we natuurlijk al. De reeks blijkt echter zo gruwelijk te zijn dat zelfs horrorfans afhaken.
De docureeks vertelt het verhaal van de seriemoordenaar Richard Ramirez. Hij zorgde er voor dat in Los Angeles tijdens de jaren '80 tijdelijk grote paniek uitbrak. De moorden die hij pleegde en vooral de complete willekeur waarmee hij te werk ging hielden iedereen in de ban.

Het onderwerp was ongetwijfeld prima voer voor een docureeks, maar Netflix heeft blijkbaar één ding over het hoofd gezien. Verschillende beelden uit de serie blijken immers zo expliciet te zijn dat zelfs rasechte horrorfans afhaken.

Vierdelige docuserie
Night stalker: The hunt for a serial killer is een vierdelige docuserie die de kijker een blik gunt op het leven van één van 's werelds bekendste seriemoordenaars. Tijdens de serie krijg je niet alleen een glimp van het leven van Ramirez, maar ook van de dertien moorden die hij pleegde.

Het bleef overigens niet alleen bij deze moorden. Ramirez werd immers ook beschuldigd van vijf pogingen tot moord, seksuele aanrandingen en zomaar even 14 overvallen.

Ook op Twitter liegen de reacties er niet om. Daar liet één van de gebruikers onder meer het volgende optekenen; "Ik vind dit echt moeilijk om te kijken. Ik ben niet zeker of ik deze hele serie ga kunnen bekijken."

Voor wie het toch aandurft is het mogelijk om de serie op Netflix te bekijken. Je bent echter gewaarschuwd...

Lees meer over: Night stalker The hunt for a serial killer, serie, series, Netflix

Populair nieuws