search
Hoe zit het eigenlijk met 'Invincible' seizoen 2?
Series / Nieuws

Hoe zit het eigenlijk met 'Invincible' seizoen 2?

Acteur Steven Yeun geeft een update over het vervolgseizoen van de populaire animatieserie.

Toen in april 2021 het eerste seizoen van Invincible eindigde, kondigde Amazon Prime Video direct aan dat de animatieserie een tweede én derde seizoen krijgt. Maar hoe staat het er nu mee?

Steven Yeun, die de stem van de titulaire held verzorgt, heeft nu een update gegeven over de afleveringen die we hopelijk later dit jaar kunnen verwachten.

Langzaam maar zeker
Tijdens een interview met Collider over zijn loopbaan als acteur, werd Yeun gevraagd naar een update over het tweede seizoen van Invincible. De acteur zei er het volgende over:

"We zijn nog niet begonnen met de stemopnames. Maar ik weet wel dat dat snel gaat veranderen. Ik heb hier en daar gesproken met Robert Kirkman. Hij is er razend enthousiast over. Hij denkt dat seizoen 2 nog beter dan seizoen 1 gaat worden, en daar twijfel ik geen moment aan. Als je bekijkt hoeveel materiaal er nog valt te halen uit de oorspronkelijke stripreeks, dan weet je gewoon dat het compleet gestoord gaat worden."

Yeun voegde er vervolgens aan toe dat hij nooit had durven dromen dat het eerste seizoen zo'n daverend succes zou worden.



Aanbevolen artikelen