search

Ons nieuws van woensdag 2 april 2014

Teaserposter 'The Walking Dead' seizoen 5
Series / Posters

Teaserposter 'The Walking Dead' seizoen 5

In oktober gaan we gewoon vrolijk verder met overleven.

Afgelopen weekend wist AMC's The Walking Dead weer de nodige kijkersrecords te verbreken. Volgend seizoen keert de zombie-serie uiteraard weer terug voor een vijfde reeks afleveringen. AMC heeft een teaserposter vrijgegeven.

Aankomend najaar gaat seizoen 5 weer van start. De teaserposter geeft aan dat we minimaal acteur Andrew Lincoln terug gaan zien als het personage Rick Grimes. En we hebben overigens het vermoeden dat wel meer personages van de vaste cast de "veilige haven" Terminus hebben bereikt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe teaser 'Extant' met Halle Berry
Series / Trailer

Nieuwe teaser 'Extant' met Halle Berry

Steven Spielberg produceert de nieuwe sciencefiction-serie.

CBS heeft een nieuwe trailer van de nieuwe serie Extant online gezet.Halle Berry (X-Men) speelt de hoofdrol in de sciencefiction-serie, die vanaf woensdag 2 juli zal worden uitgezonden. Steven Spielberg fungeert als een uitvoerend producent van de serie. Bekijk de teaser hierboven!

Extant is een mysterieuze thriller over een vrouwelijke astronaut die herenigd wordt met haar familie na een jaar in de ruimte te hebben doorgebracht. Haar ervaringen leiden tot gebeurtenissen die uiteindelijk de koers van de menselijke geschiedenis zullen veranderen.

De serie werd gemaakt door CBS Television in samenwerking met Amblin Television. Greg Walker, Mickey Fisher, die ook het script schreef, Brooklyn Weaver, Justin Falvey en Darryl Frank zullen de serie produceren naast de eerder genoemde Spielberg.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Godfather' TV-serie aanstaande? 1 april!
Series / Nieuws

'The Godfather' TV-serie aanstaande? 1 april!

Sorry... we konden het niet laten!

Op het interwebs is het de afgelopen jaren steeds meer een traditie geworden om op 1 april ook te proberen websitebezoekers in het ootje te nemen via 'fake' nieuwsberichten. Zo konden wij het gisteren ook niet laten hieraan mee te doen middels het bericht: The Godfather' krijgt mogelijk tv-serie, mét Marlon Brando. Helaas voorlopig nog niet!

Als 'pleister op de wonde' nog even Marlon Brando in een van zijn beste scenes.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wagner Moura speelt Pablo Escobar in Netflix-serie 'Narcos'
Series / Nieuws

Wagner Moura speelt Pablo Escobar in Netflix-serie 'Narcos'

De beroemdste filmster uit Brazilië speelt de hoofdrol in de serie.

Wagner Moura (Elysium, de grootste filmster uit Brazilië zal de rol van de charismatische drugsdealer en politicus Pablo Escobar spelen in de nieuwe Netflix-serie Narcos. José Padilha (RoboCop), met wie Moura eerder samenwerkte aan de twee bejubelde Elite Squad-films, zal de serie produceren en naar alle waarschijnlijkheid ook een aantal afleveringen regisseren. Narcos vertelt het ongelooflijke verhaal van het Medellin kartel, ooit een van de meest ambitieuze en gewelddadige drugsorganisaties ter wereld.

''Jose en Wagner maakten met de Elite Squad-films een paar van de meest indrukwekkende en ijzingwekkende misdaadfilms ooit'', aldus Netflix Chief Content Editor Ted Sarandos. ''Hun versie van de Escobar-saga zal iets worden wat we nog niet eerder op tv hebben gezien.''

Padilha voegt hieraan toe: Wij willen het waargebeurde verhaal vertellen over hoe cocaïne zo'n enorm probleem werd in de Verenigde Staten en Europa, en hoe dit allemaal begon in Medellin.'' De regisseur bereidt de opnames van Narcos momenteel voor in Colombia.

Naast Padilha, produceren ook Eric Newman (Children of Men), Doug Miro, Carlos Bernard en Chris Brancato het tiendelige eerste seizoen van Narcos. De opnames gaan binnenkort van start in Colombia en de serie zal begin 2015 worden uitgezonden in alle landen waar kijkers over Netflix beschikken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
DVD-recensie: 2 Broke Girls seizoen 2
Series / Blu-ray Review

DVD-recensie: 2 Broke Girls seizoen 2

Een prima uitgave van een grappige comedyserie.

Bedenker: Michael Patrick King, Whitney Cummings | Cast: Kat Dennings (Max Black), Beth Behrs (Caroline Channing), Garrett Morris (Earl), Jonathan Kite (Oleg), Matthew Moy (Han Lee), Jennifer Coolidge (Sophie Kachinsky) | Jaren: 2011 "“ heden | TV-release: CBS, Veronica, Net5

In 2011 boekte de Amerikaanse zender CBS eindelijk weer een nieuw succes op het comedygebied: 2 Broke Girls. De serie trekt sindsdien een prima aantal kijkers. Het eerste seizoen werd gemiddeld door 11,29 miljoen mensen bekeken en het tweede door 10,63 miljoen kijkers. Dat tweede seizoen is nu in Nederland op DVD verkrijgbaar.

2 Broke Girls werd in Nederland begin 2012 door Net 5 uitgezonden. Na zeven afleveringen besloot de zender er wegens tegenvallende kijkcijfers mee te stoppen. Vervolgens gingen de rechten later dat jaar over op zusterzender Veronica. Dit jaar zijn er echter geen nieuwe uitzendingen geweest, waardoor de serie in Nederland als weinig succesvol gezien moet worden.

Het tweede seizoen pakt de draad direct na de laatste aflevering van het eerste seizoen op. Terwijl boezemvriendinnen Max (Dennings) en Caroline (Behrs) aan de slag blijven als serveerster, ziet de toekomst er veelbelovend uit voor hun pas opgestart bedrijfje. Er is een geweldige beoordeling van een beroemde tv-ster, een gelukkige doorbraak in vastgoed, geld dat onverwacht komt binnenstromen, en dat leidt allemaal tot de grootse opening van Max's Homemade Cupcakes! Maar ze krijgen het succes niet in de schoot geworpen. Er moet met heel wat problemen afgerekend worden. En dan zijn er nog de ex-vriendjes en een nieuwe vlam. Om nog maar te zwijgen van de lange nachten doorwerken! En van dat uitzettingsbevel. Maar geweldige vrienden in het restaurant, een flinke portie humor en hopen sarcasme helpen om de hindernissen op de weg naar rijkdom weg te werken in alle 24 hilarische afleveringen van seizoen twee van de topserie 2 Broke Girls. Kassa kassa!

[video_embed]264[/video_embed]

DVD: 2 Broke Girls seizoen 2 | Duur: 20 min. / 24 afleveringen | Release: maart 2014 | Video: 16:9 (1.78:1) | Audio: Engels 5.1, Frans 2.0, Spaans 2.0 | Discs: 3x DVD| EAN: 5051888154649 | Met dank aan: Warner Bros.

In deze vrij standaard uitgave treffen we drie discs van 2 Broke Girls aan. In de sleeve zit een gewone DVD-hoes, met daarin drie discs. Eindelijk hebben we ook een uitgave te pakken waarin de hoes goed vormgegeven is. OK, er zit geen boekje in met informatie over de afleveringen en extra's, maar aan de binnenkant zijn de synopsissen gedrukt.

Voor elke disc vind je binnen in de hoes informatie vinden over de afleveringen die erop staan. En waar nodig is ook aangegeven of de betreffende aflevering verwijderde scènes heeft. Dat is bij een beperkt aantal afleveringen ook daadwerkelijk het geval. Deze serie is dus een mooie uitgave.

Extra's
Ook wat extra's betreft is deze uitgave rijkelijk gevuld. De leukste extra is 2 Broke Girls at PaleyFest 2013, een 28-minuten durende discussie tussen Michael Patrick King en de cast. Die discussie (vol grappen) is verder weinig inhoudelijk, maar wel leuk om te kijken. Verder geven de extra's Max's Homemade Cupcapes: Go Big or Go Broke en 2 Broke Girrllss! With Sophie Kachinski leuke achtergrondinformatie.



Toekomst
In de Verenigde Staten is het derde seizoen van 2 Broke Girls nog altijd bezig. Er moeten nog twee afleveringen uitgezonden worden. Het gemiddelde aantal kijkers is wel wat gedaald ten opzichte van vorig seizoen. Gemiddeld worden afleveringen nu door 8 miljoen mensen bekeken. Toch biedt dat genoeg reden voor zender CBS om groen licht te geven aan een vierde seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cory Michael Smith is de Riddler in 'Gotham'
Series / Nieuws

Cory Michael Smith is de Riddler in 'Gotham'

Het begint met een gastrol in de pilot, maar het is goed mogelijk dat hij later een vaste waarde wordt in de serie.

De nieuwe tv-serie Gotham, een Batman-prequel, laat ons de begindagen zien van de toekomstige politiecommissaris James Gordon. Ook kijken we mee met de ontwikkeling van enkele schurken die uiteindelijk zullen uitgroeien tot het gespuis waar Batman later zijn handen vol aan heeft. Inmiddels is de cast zo goed als compleet, maar er is toch nog een kleine toevoeging gedaan.

Cory Michael Smith (Camp X-Ray, 2014) gaat Edward Nygma, oftewel de Riddler, spelen in de eerste aflevering van Gotham. Deadline meldt dat het personage later alsnog een vaste waarde zou kunnen worden. Nygma wordt in dit geval omschreven als een briljante, maar sociaal ongemakkelijke forensisch onderzoeker. Hij is excentriek, extravert en doet er alles aan om aardig gevonden te worden.

Verder rollen voor Ben McKenzie (Jim Gordon), Donal Logue (Harvey Bullock), Jada Pinkett Smith (Fish Mooney), Sean Pertwee (Alfred Pennyworth), Camren Bicondova (Selina Kyle) en Robin Lord Taylor (The Penguin). Er is nog geen premièredatum vastgesteld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
David Duchovny grijpt hoofdrol in NBC's misdaadserie 'Aquarius'
Series / Nieuws

David Duchovny grijpt hoofdrol in NBC's misdaadserie 'Aquarius'

De acteur (X Files, Californication) gaat achter Charles Manson aan.

NBC komt in de toekomst met dertien afleveringen van een nieuwe misdaadserie genaamd Aquarius. De hoofdrol wordt gespeeld door Golden Globe-winnaar David Duchovny, uiteraard bekend van The X Files en Californication. Aquarius wordt geschreven door John McNamara.

Aquarius speelt zich af in Los Angeles aan het einde van de jaren zestig. Duchovny speelt een politieman met een gecompliceerd leven, die op het spoor komt van een crimineel die langzaam aan het uitgroeien is tot een gevaarlijke sekteleider. Deze man, die voornamelijk kwetsbare vrouwen uitzoekt om mee te werken aan zijn doel, is niemand minder dan Charles Manson. De politieman en zijn jonge partner komen op den duur steeds meer te weten over de daden van Manson en zijn volgers, die op het punt staan de Tate-LaBianca moorden te plegen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.