search

Jip Strijbos

Recensent

Schrijft voor serietotaal sinds 22 februari 2022

Jip Strijbos

Bio

Jip Strijbos is een freelance tekstschrijver en heeft een eigen culinair bedrijf. Voor zowel Filmtotaal als Serietotaal schrijft Jip recensies in vrijwel elk genre.

Jip kijkt al vanaf jonge leeftijd naar allerlei soorten series, en op deze jonge leeftijd is ook zijn liefde voor Anime ontstaan. Tijdens de studie Media en Cultuur heeft Jip zijn liefde voor serie en andere media verder ontwikkeld. Bij de Minor Cultural Analysis heeft hij zich gericht op het schrijven over series en films. Geen genre is te gek, maar de voorkeur blijft liggen bij het fantasy en sciencefiction genre en natuurlijk, als er een nieuwe anime serie paraat staat, zit Jip op de voorste plek.

Het liefst waant Jip zich in een fantasy of sciencefiction wereld, maar een snoeiharde thrillerserie, of gelaagd drama zijn ook zeer welkom. Als kleine koter wegdromend bij Star Trek: The Next Generation tot later verdrinken in de wereld van Game of Thrones. Dat zijn de series die de meete impact hebben gemaakt. Er zijn echter ook zeker andere favorieten als The Leftovers en Breaking Bad. De liefde voor Japanse anime is er ook al sinds Jip al noodles slurpend naar Naruto keek. Deze liefde voor anime heeft zich door de jaren alleen maar uitgebreid.


Jip heeft 62 artikelen geschreven.

Laatste artikelen