search
'Riverdale' dropt nieuwe trailer voor het laatste seizoen
Series / Trailer

'Riverdale' dropt nieuwe trailer voor het laatste seizoen

Seizoen 6 van 'Riverdale' eindigde met een enorme cliffhanger, maar we hebben nu de eerste beelden van seizoen 7 in de nieuwe trailer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De officiële trailer van seizoen 7 van Riverdale is eindelijk te zien. Seizoen 7 is het laatste seizoen van de populaire serie en zal vanaf 29 maart te streamen zijn op het platform The CW. Op 30 maart verschijnt de eerste aflevering op Netflix.

De serie staat bekend om alle grote plottwists. Zo hebben we al van alles meegemaakt, van de drug jingle jangle, een seriemoordenaar en een cult tot meerdere muzikale afleveringen en Cheryl Blossom (Madelaine Petsch) die bovennatuurlijke krachten ontwikkelt.

Trailer


In de trailer kunnen we zien dat seizoen 7 dieper ingaat op alle chaos die ze achterlieten op het einde van seizoen 6. Jughead (Cole Sprouse) probeert al zijn vrienden te overtuigen dat ze uit de toekomst komen.

We zien dat de personages een compleet ander leven hebben dan in het heden. Zo is Kevin Keller (Casey Cott) aan het daten met Betty (Lili Reinhart) en Archie (KJ Apa) is verloofd met Cheryl. Daarnaast kunnen we zien dat Veronica (Camila Mendes) een Hollywoodster is die net in de stad is aangekomen. Bekijk de trailer hieronder.Waarom de jaren 50?


De hele groep is terug in de tijd gereisd als gevolg van de finale in seizoen 6. De laatste aflevering van het vorige seizoen begon met een komeet die recht op Riverdale afkwam en eindigde met Cheryl die haar krachten gebruikte om de komeet te stoppen.

Dit zorgde echter voor een verandering in de tijd, waardoor de groep in de jaren 50 belandde. Ook heeft het iedereens geheugen gewist, behalve die van Jughead. In seizoen 7 zullen we waarschijnlijk dieper ingaan op al deze gebeurtenissen en de gevolgen ervan.

Anders dan de strips


Riverdale is onder andere heel populair geworden omdat ze de iconische figuren uit de Archie-strip ondermijnde. We kunnen in de trailer zien dat Kevin zijn seksualiteit verkent en dat Archie wordt vastgebonden door een gewelddadige aanvaller, maar het thema van het nieuwe seizoen zal wederom grotendeels afwijken van de originele strips.

De serie maakt de cirkel zo rond. Het eerste seizoen begon met een eigenzinnig personage en ook het laatste seizoen krijgt een duister randje. Dit staat allemaal recht tegenover de gezinsvriendelijke strips, maar het zorgt wel voor de nodige spanning.We moeten dus nog even wachten op het nieuwe en laatste seizoen van Riverdale, maar kijk alle andere afleveringen vast terug op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen