search
Binnenkort kneiterspannende nieuwe Netflix-serie door de makers van 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Binnenkort kneiterspannende nieuwe Netflix-serie door de makers van 'Stranger Things'

De makers van 'Stranger Things' zijn nog maar net klaar met hun bovennatuurlijke wereld voordat ze alweer aan een nieuwe beginnen...

De makers van Stranger Things, Matt en Ross Duffer, hebben onthuld dat ze de producenten zijn van de nieuwe Netflix-serie The Boroughs.

Momenteel werken de broers aan het laatste seizoen van Stranger Things en daarnaast zijn ze bezig met een animatieserie in dezelfde wereld en een live-action spin-off.

Betrokken


Daarnaast zullen de Duffer-broers dus ook als uitvoerend producenten van The Boroughs gaan werken. De nieuwe Netflix-serie is van de makers Jeffrey Addiss en Will Matthews, die beter bekendstaan van hun werk The Dark Crystal: Age of Resistance. De nieuwe serie zal uit 8 afleveringen bestaan.



Duffer-broers


De broers hadden het volgende te zeggen over de Netflix-serie: "We zijn al heel lang fan van het schrijven van Jeff en Will, dus toen ze hun idee van 'The Boroughs' aan ons voorlegden, wisten me meteen dat ze iets speciaals in handen hadden"

Daarna gingen ze verder: "Ondanks dat de helden in 'The Boroughs' iets ouder zijn dan de kinderen in 'Stranger Things', zijn ze ook een geliefde groep van buitenbeentjes. We kunnen niet wachten tot iedereen samen met hen op avontuur gaat dat zowel eng, grappig en ontroerend is"

Plot


Het verhaal van de nieuwe serie gaat plaatsvinden in een schijnbaar pittoreske seniorengemeenschap in de woestijn van New Mexico. Een groep onwaarschijnlijke helden moet zich hier verenigen om een bovennatuurlijke dreiging tegen te houden, die het enige wat ze niet hebben probeert te stelen: tijd.



Stream Stranger Things op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen