search
Haha, de fantastische locatie van de Hollywood Walk of Fame-ster van 'Al Bundy' uit 'Married with Children'

Haha, de fantastische locatie van de Hollywood Walk of Fame-ster van 'Al Bundy' uit 'Married with Children'

Ed O'Neill zijn Hollywood-ster is op een zeer bijzondere locatie geplaatst.

Bas de Kramer
Een ster op de Hollywood Walk of Fame dat is iets waar veel acteurs van dromen. In de zomer van 2011 was het zover voor acteur Ed O'Neill met name bekend van zijn rol als Al Bundy in Married with Children, maar natuurlijk ook van zijn rol als Jay Pritchett in Modern Family.

Behalve dat het krijgen van een plek op de Hollywood Walk of Fame natuurlijk een hele grote eer is voor een acteur, heeft O'Neill zijn ster ook een hele aparte locatie gekregen. De ster is namelijk geplaatst bij de voordeur van een schoenenwinkel.

Schoenenwinkel


De plaatsing bij de DSW Shoe Store refereert natuurlijk aan zijn glansrol als Al Bundy in Married with Children. Al is in de serie een wat verveelde damesschoenen verkoper die zijn vrouwelijke klanten nogal vaak op de hak neemt. Juist om deze rol te eren, koos men voor deze specifieke plek.

O'Neill was destijds bij de onthulling van de ster aanwezig en had zijn 2 serievrouwen mee. Zowel Katey Sagal (Peggy in Married with Children) als Sofia Vergara (Gloria in Modern Family waren dus ook aanwezig op dit bijzondere moment.











Aanbevolen artikelen