search

Ons nieuws van maandag 20 juli 2015

Trailer 'Quantico' met Priyanka Chopra
Series / Trailer

Trailer 'Quantico' met Priyanka Chopra

Nieuwe thriller rond een groep jonge FBI-groentjes.



Hierboven zie je een promo-trailer voor Quantico, een serie die dit najaar wordt uitgezonden op de zender ABC. De voornaamste hoofdrol is voor Indiase actrice Priyanka Chopra.

In de thriller Quantico speelt Chopra de rol van Alex Parrish die in training gaat bij de FBI. Daar treft ze naast Miranda Shaw (Aunjanue Ellis), assistent directeur van de FBI-leerschool, en haar rechterhand FBI Special Agent Liam O'Connor (Josh Hopkins) ook een aantal mede-trainees.

Vanaf 27 september moet Quantico te zien zijn op ABC. Hieronder een eerdere banner:


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alletvseries.com wordt onderdeel van Serietotaal
Series / Nieuws

Alletvseries.com wordt onderdeel van Serietotaal

Het is natuurlijk hartstikke zonde om zulke mooie content verloren te laten gaan!

Alletvseries.com is al enige jaren online en veel serieliefhebbers hebben de website wel eens bezocht. Eigenaar Roy benaderde ons enige tijd terug met de vraag of wij misschien interesse hadden de site over te nemen. Roy houdt door zijn werk te weinig tijd over om de e.a voldoende up-to-date te houden en zocht daarom een oplossing. In het kort: daar waren we snel uit! Wij willen graag verder groeien met ST (er zitten de komende maanden nog meer veranderingen aan te komen) en de content van Alletvseries.com is een prachtige aanwinst.

Roy enorm bedankt voor al je werk de afgelopen jaren en we beloven dat het allemaal een mooi plekje gaat krijgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zesde seizoen 'Game of Thrones' epischer dan ooit
Series / Nieuws

Zesde seizoen 'Game of Thrones' epischer dan ooit

Het zal geen langzame start kennen, zoals eerdere seizoenen.

Er is nog maar weinig bekend over het zesde seizoen van HBO-serie Game of Thrones. Vreemd is dat niet, aangezien de release nog dik negen tot tien maanden in de toekomst ligt. Toch vond Emilia Clarke de tijd om alvast een teaser te geven voor het seizoen. Aan de LA Times vertelde ze dat het seizoen gigantisch zal zijn.

"Het wordt gaan, gaan, gaan, gaan," begon Clarke. "We gaan echt van schokkend moment naar schokkend moment. Episch moment naar episch moment. Het is gestoord, het is episch! En natuurlijk maakt Dany daar deel vanuit."

Ze erkende dat het daarmee afwijkt van eerdere seizoenen. Die begonnen vaak langzaam om nieuwe personages en verhaallijnen te introduceren. Maar dat zal nu niet het geval zijn, volgens Clarke. Eerder vertelde de actrice nog dat ze gelooft dat de kans dat Jon Snow gewoon een rol speelt in het seizoen 50/50 is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Matt Smith: Peter Capaldi heeft 'Doctor Who' opnieuw uitgevonden
Series / Nieuws

Matt Smith: Peter Capaldi heeft 'Doctor Who' opnieuw uitgevonden

Hij is erg te spreken over de nieuwe Doctor.

Matt Smith, die de elfde Doctor Who speelde, blijkt erg te spreken over Peter Capaldi, die vorig seizoen de rol van hem overnam. Hij denkt dat de acteur, die met zijn 57 jaren de oudste acteur is die de rol overnam sinds de terugkeer van de serie, het geweldig doet en de rol opnieuw uitgevonden heeft.

Collider vroeg Smith naar zijn mening over Capaldi's versie: "Ik denk dat hij het personage compleet opnieuw uitgevonden heeft en dat hij zo gevat is. Ik vind hem een geweldig acteur en een briljant man, om eerlijk te zijn."

De verandering van Smith naar Capaldi is gigantisch. Smith was erg charmant en grappig, terwijl Capaldi juist een warrige, maar gepassioneerde Doctor speelt. De ene is droog en sarcastisch en de ander compleet humorloos. Het is misschien wel om deze reden, dat de BBC vorige week besloot om een tiende seizoen te bestellen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recap 'True Detective': Other Lives
Recensie

Recap 'True Detective': Other Lives

Deze aflevering maakt een bijzonder opmerkelijke stap.

Vorige week eindige HBO's True Detective met een gigantische schietpartij, die wel thuis past in een film. Deze week maakt de serie met de aflevering Other Lives een vrij opmerkelijke sprong vooruit in de tijd en wordt het onderzoek naar de moord op Ben Caspare opnieuw gelanceerd.

Als je gedacht had dat de moord op Caspare nu opgelost zou zijn, zit je uiteraard verkeerd. Dit seizoen heeft immers acht afleveringen, wat inhoudt dat we nog tot 9 augustus zullen moeten wachten voordat we weten wie Caspare heeft vermoord. De contouren zijn in elk geval duidelijk: er is iemand met snode plannen, die het ook voorzien heeft op Frank Semyon en zijn misdaadimperium.

Lees hier de recap van aflevering 1, The Western Book of the Dead
Lees hier de recap van aflevering 2, Night Finds You
Lees hier de recap van aflevering 3, Maybe Tomorrow
Lees hier de recap van aflevering 4, Down Will Come
Lees hier de recap van aflevering 6, Church in Ruins
Lees hier de recap van aflevering 7, Black Maps and Motel Rooms
Lees hier de recap van aflevering 8, Omega Station


We schreven het al in de inleiding van dit stuk; Nic Pizzolatto besloot opmerkelijk genoeg tot het maken van een tijdsprong. 66 dagen na de schietpartij die volgde op de poging Ledo Amarillo te pakken, zien we iedereen weer. Dat leidt ertoe dat de eerste twintig minuten draaien om opzet. Iedereen heeft een nieuwe plek en dat moet weer duidelijk gemaakt worden. Zo is Ray nu beveiliger van Frank; werkt Ani op de archiefafdeling en doet Paul onderzoek naar verzekeringsfraude. En Frank Semyon zit weer tot z'n hals in de georganiseerde misdaad.

Vanaf hier loopt de zaak weer verder en gebeurt er eigenlijk vrij weinig deze aflevering. We zien bijvoorbeeld hoe Frank steeds meer in de penarie lijkte komen. Hij zit zonder geld en één van zijn mensen, Blake, lijkt hem verraden te hebben en zijn eigen praktijk erop na te houden. Daar komt bij dat de deal die Caspare opgezet had, met betrekking tot de spoorwegen, niet door gegaan is en bijgevolg zit Frank zonder geld en met schulden. Hij is weer volop misdadiger en zijn vrouw is daar niet blij mee. Pas als Frank weer legaal bezig is, kan het duo beginnen met het adopteren van kinderen.

Verder voert de vrouw van Ray een rechtszaak tegen hem, waarbij ze een vaderschapstest én een drugstest af weet te dwingen. Ray is daar niet blij mee, maar komt aan het einde van de aflevering erachter wat er aan de hand is. De echte verkrachter van zijn vrouw is gevonden, waarmee Ray de verkeerde gepakt heeft. Ray is nu dus op wraak belust, want is er achter gekomen dat Frank hem opgelicht heeft.

Ani doet ondertussen haar eigen onderzoek naar de zaak en ontdekt foto's van Caspare met een prostituee. Er blijkt veel aan de hand want Caspare bleek grote feesten te organiseren voor invloedrijke mensen. Daarbij waren prostituees aanwezig en maakten Caspare en Chessani compromitterende beelden van iedereen. Het is helder dat één van die mensen Caspare gedood heeft.

De corruptie loopt diep, maar omdat het onderzoek gesloten is, lijkt de boel stil te liggen. Totdat de officier van justitie langskomt en een geheim onderzoek lanceert, waarbij Ray (die alleen meewerkt omdat hij dan voogdij over zijn zoon zou krijgen), Ani én Paul weer samenwerken. Ze zijn veilig, nu ze allemaal niet meer actief bij de politie werken. De bedoeling is om de grotere corruptie in Vinci en de staat bloot te leggen en aan te pakken. Diep gaat die boel sowieso, want de burgemeester die het onderzoek sloot, heeft nu een volle campagnekas en wil gouverneur worden.

Dat het onderzoek aan het begin van deze aflevering afgesloten bleek te zijn, nadat bij de Mexicanen bewijsmateriaal voor de moord op Caspare gevonden was, en een tijdsprong gemaakt werd, haalt het tempo uit de serie. Vervolgens brengen we veel tijd door met de hoofdpersonen en de opzet van hun nieuwe situatie. En daarna opent men het onderzoek weer. Het voelt daardoor een beetje alsof zes afleveringen wel genoeg waren, want dan had dit nooit hoeven gebeuren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste zombies zesde seizoen 'The Walking Dead' onthuld
Series / Foto's

Eerste zombies zesde seizoen 'The Walking Dead' onthuld

Ze worden nog gruwelijker dan eerst bijna niet te geloven

Het zesde seizoen van AMC's The Walking Dead kreeg onlangs al een eerste trailer en nu zijn er weer wat beelden vrijgegeven van de zombies die in de show te zien zullen zijn. De zombies worden elk jaar weer wat gruwelijker, omdat ze steeds meer vergaan. Onderstaande foto's laten zien dat ze ook nu weer een stuk gruwelijker zijn geworden.

Onderstaande beelden tonen dat de makers nog altijd veel moeite steken in het ontwerpen van de verschillende ondoden. Elk seizoen weer worden daar foto's van vrijgegeven en zijn er nieuwe gruwelijkheden. De bedoeling is natuurlijk dat voorgaande seizoenen weer overtroffen worden ditmaal.

Wat voor verhaal dit seizoen verteld wordt, is nog niet helemaal zeker. Vermoedelijk zien we hoe Rick Grimes en zijn mede-overlevenden proberen het leven in Alexandria te veranderen. Verder zou er een strijd ontstaan tussen Rick en de Wolves. Vanaf 11 oktober weer op televisie.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen