search

Ons nieuws van maandag 16 december 2019

Gave foto van iconische locatie Netflix-serie 'The Witcher'
Series / Foto's

Gave foto van iconische locatie Netflix-serie 'The Witcher'

We zien de School of the Wolf.

Fans hebben al een paar korte blikken gekregen op bekende personages en momenten uit de wereld van The Witcher. Een nieuwe foto, vrijgegeven door IGN, onthult nu een belangrijke locatie: Kaer Morhen.

Kaer Morhen is de plek die Geralt en fans van de Witcher heel goed kennen. Het is namelijk een fort waar de Witchers hun thuisbasis hebben. De foto is helaas heel erg duister, maar de site ComicBook maakte hem iets lichter. Wat je ziet, is een stukje artwork van Kaer Morhen, een groot kasteel met een trainingsplek voor de Witchers.

Lees ook: Netflix-serie 'The Witcher' krijgt gigantische maar originele monsters

Aangevallen
Kaer Morhen is de voormalige School of the Wolf, een groep Witchers waar Geralt onderdeel van uitmaakt. De afgelopen jaren is er niets gebeurt in Morhen, omdat een boze groep burgers hem aanviel. Daar werden de Witchers grotendeels vermoord, evenals een boel docenten. Enkel Vesemir overleefde.

Lees ook: Epische laatste trailer Netflix-serie 'The Witcher'!

Geralt komt er nog wel eens in zijn lange reizen. Maar de school is dus niet meer actief. Hieronder de foto! Vanaf 20 december is de serie te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt deze mysterieuze 'Star Wars'-serie al in 2020 naar Disney+?
Series / Nieuws

Komt deze mysterieuze 'Star Wars'-serie al in 2020 naar Disney+?

Star Wars-series worden de prio voor Disney.

Waar de Star Wars-filmwereld zich in grote onduidelijkheid bevindt, lijken de series op Disney+ een succes te worden. Er staan er al meerdere gepland en nu is er misschien al een mysterieuze serie in de maak voor 2020!

Even geleden was er al het gerucht dat Disney+ zou overwegen een Star Wars-serie te maken over het personage Doctor Aphra. Nu blijkt dat deze serie mogelijk al wordt opgenomen. Dit gerucht komt via Inverse. Volgens Jason Ward, die goed op de hoogte is van de plannen rond Star Wars, zouden de camera's al draaien.

Veel Star Wars onderweg!
Na The Mandalorian verschijnt er niet alleen een tweede seizoen voor die reeks, maar ook series over de personages Cassian Andor uit Rogue One en de Obi-Wan Kenobi uit de prequelfilms.

De kans is groot dat The Mandalorian 2 eind 2020 verschijnt en misschien krijgen we dus Doctor Aphra al eerder! Cassian Andor en Obi-Wan Kenobi komen vermoedelijk in 2021 naar Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer grootse sci-fi serie 'Avenue 5': Star Trek ontmoet Titanic
Series / Trailer

Trailer grootse sci-fi serie 'Avenue 5': Star Trek ontmoet Titanic

Grootse sci-fi komedie binnenkort op HBO.

HBO heeft een nieuwe trailer online gezet voor de serie Avenue 5 waarin een toekomstige wereld wordt afgeschilderd. De mens reist ondertussen in luxe cruiseschepen door de ruimte, en ook dit gaat niet altijd even goed!

De serie komt van Veep-bedenker Armando Iannucci en ook nu is er de nodige komedie te ontdekken. Het geheel doet zelfs wat aan als 'Star Trek ontmoet Titanic'. De voornaamste hoofdrol ligt in handen van Hugh Laurie, uiteraard bekend uit de serie House die tussen 2004 en 2012 een groot succes was.Aan boord op de Avenue 5
In de sci-fi komedie gaan we aan boord van de Avenue 5, een cruiseschip die door de ruimte reist. Laurie's Ryan Clark is de kapitein en hij moet ervoor zorgen dat de bemanning en reizigers kalm blijven als de Avenue 5 is "gekapseisd" in de ruimte.

Met aanvullende rollen voor Josh Gad, Zach Woods, Lenora Crichlow, Suzy Nakamura en Nikki Amuka-Bird debuteert Avenue 5 op 19 januari 2020 op HBO.

Lees ook: Eerste trailer HBO scifi comedy-serie 'Avenue 5'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe topseries die je nu kunt bekijken op Netflix
Series / Nieuws

Nieuwe topseries die je nu kunt bekijken op Netflix

We hebben alles voor je op een rij gezet.

Elke week weer voegt Netflix tal van nieuwe series toe. Het kan soms dus moeilijk zijn om precies te weten wat nu de moeite van het kijken waard is. Geen zorgen, want wij maken deze week een overzicht voor je met alle nieuwe series op Netflix. We maken daarbij onderscheid tussen afleveringen en seizoenen!


Nieuwe seizoenenJohan Falk (3 seizoenen)
Deze serie draait om een ambitieuze jonge rechercheur, die het opneemt tegen gevaarlijke moordenaars, de georganiseerde misdaad, wapenhandel, juwelendieven, terroristen en spionnen.

The Crime (2 seizoenen)
De vredige leventjes van de inwoners van een stadje aan zee worden op wrede wijze verstoord als een reeks macabere misdrijven gepleegd wordt.

Good Witch (5 seizoenen)
Ga op een magische reis met Cassie Nightingale en haar dochter Grace. Als Dr. Sam Radford hun nieuwe buurman wordt, en daar samen met zijn zoontje komt wonen, wordt het tweetal al snel stapelgek op de magische dames.

State of Happiness (1 seizoen)
De avond voor kerst 1969 gaat de Ocean Viking aan, een groot boorplatform. Phillips heeft daar de grootste onderzeese olievoorraad in de geschiedenis aangeboord. Alles gaat veranderen voor het dorpje dichtbij.

Liberty (1 seizoen)
Christian verhuist naar Tanzania. Samen met zijn ouders probeert hij daar een nieuw leven op te bouwen tussen expats en de mensen die er al wonen.

Gidseltagningen (2 seizoenen)
Het is 2017, Kopenhagen. 15 onschuldige mensen worden gegijzeld in een metro.


Nieuwe afleveringenArrow: aflevering S08E07
Supergirl: aflevering S05E09
Riverdale: aflevering S04E09
The Flash: aflevering S06E09
Once Upon A Time In Liangjian Mountain: aflevering S01E32
Patriot Act with Hasan Minhaj: aflevering S05E06KinderseriesSteven Universe (2 seizoenen)
We Bare Bears (1 seizoen)
De Wonderlijke Wereld van Gumball (3 seizoenen)
Clarence (1 seizoen)
Sherazade - The Untold Stories (1 seizoen)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
2de seizoenshelft 'The Walking Dead' zit vol verrassingen en twists
Series / Nieuws

2de seizoenshelft 'The Walking Dead' zit vol verrassingen en twists

En zit vol met verrassingen en twists!

Actrice Samantha Morton, die de rol van Alpha speelt in The Walking Dead, stelt dat de tweede helft van het tiende seizoen van de AMC-serie behoorlijk gruwelijk wordt. Het wordt dus nog wat in de laatste paar afleveringen.

"Ik ben echt heel blij dat ik onderdeel uitmaak van die wereld. En dat het niet altijd is wat je denkt, er zijn zoveel verrassingen," vertelde Morton aan Metro. Ik geniet er echt enorm van. Het is een droom, de rol van mijn leven. En ik houd ervan onderdeel te zijn van de wereld van AMC, om met iedereen te mogen werken."[/i]

Lees ook: Lijkschouwer: zombies 'The Walking Dead' zijn hartstikke nep

Heel erg bruut
Morton mocht niet vertellen wat er kunnen verwachten de komende tijd, maar zei dat het "heel erg bruut" wordt. "Ik denk dat wat ik wel tegen de lezers mag vertellen, is dat er veel meer twists komen. Ik las de scripts en dacht soms echt: wow, doen we dit echt vandaag? Maar ik heb er heel erg van genoten."

Lees ook: Tweede helft 'The Walking Dead' wordt heftig en schokkend

De laatste keer dat we Alpha zagen, zette ze Carol en de rest vast in een grot. Er zal dus nog heel veel gevaarlijks komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen voor HBO-hit 'Watchmen' is onzeker
Series / Nieuws

Tweede seizoen voor HBO-hit 'Watchmen' is onzeker

Of blijft het toch bij dit ene seizoen.

Nog voordat de eerste aflevering van HBO-serie Watchmen te zien was, sprak bedenker Damon Lindelof al over de mogelijkheid van een tweede seizoen. Hij heeft daar wel interesse in, mocht het publiek dat echt willen.

De serie scoort meer dan 7 miljoen kijkers per aflevering in de Verenigde Staten. Daarmee is het een succes. Fans zouden dus waarschijnlijk wel open staan voor een tweede seizoen. Cast en crew hebben daar zo hun eigen ideeën over. "Dat is een vraag waar ik niet genoeg voor betaald krijg om er antwoord op te geven. En ik zou niet weten hoe ik daar op zou moeten antwoorden," aldus regisseur Stephen Williams tegen Variety over een eventuele terugkeer.

Lees ook: Zo ziet Doctor Manhattan in HBO's hit 'Watchmen' er uit

Ook anderen
Ook Nicole Kassell, een van de andere regisseurs, weet het niet zo goed. "Ik kom nog altijd een beetje bij van de productie. Dus ik neem nog even tijd om na te denken over een tweede seizoen." Maar hoofdrolspeelster Regina King weet het al: "absoluut!"

Lees ook: Heftige promo-video voor laatste aflevering HBO-hit 'Watchmen'

Showrunner Lindelof heeft er nog geen duidelijk beeld van. Hij vindt de comics juist goed omdat ze zo beperkt zijn. "En ik heb nog geen idee hoe we het verhaal voort kunnen zetten. Als ik meer Watchmen zou maken, moet ik goed weten waarom, en waarom op dit moment. En dat antwoord moet iets anders zijn dan dat het nu eenmaal is wat ik doe en het eerste seizoen goed was."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle Marvel series die nu (en volgend jaar) te zien zijn op Disney+
Series / Featured

Alle Marvel series die nu (en volgend jaar) te zien zijn op Disney+

Een flinke waslijst Marvel-actie!

Disney+ startte op 12 november en toen stonden er gelijk de nodige live action Marvel-producties online, met nagenoeg het complete Marvel Cinematic Universe. Hieronder een snel overzicht van de series die nu al beschikbaar zijn én in de toekomt online zullen verschijnen.

Marvel-series om nu al te kijken

Als eerste de serie die al online staan. Dit zijn nog geen nieuwe series, aangezien nieuwe series pas vanaf midden 2020 bijna periodiek zullen gaan debuteren.

- Agents of S.H.I.E.L.D. (seizoen 1 t/m 4)
- Agent Carter (seizoen 1 en 2)
- Inhumans (seizoen 1)
- Runaways (seizoen 1)

Toekomstige series
Los van dat Runaways en Agents of S.H.I.E.L.D. worden aangevuld met recentere seizoenen en dat ook de serie Cloak & Dagger vermoedelijk naar Disney+ komt, zijn er bij Disney+ nu acht series officieel in productie, binnen het MCU.

- The Falcon and the Winter Soldier (2020)
- WandaVision (2021)
- Loki (2021)
- What If...? (2021)
- Hawkeye (2021)
- Ms. Marvel (????)
- Moon Knight (????)
- She-Hulk (????)

Welke series komen niet naar Disney+?
Naar verwachting zullen de series van Netflix niet naar Disney+ komen. Dit zijn uiteraard de series rond de Defenders. De dertien seizoenen zullen waarschijnlijk gewoon op Netflix blijven staan.

- Daredevil (seizoen 1 t/m 3)
- Jessica Jones (seizoen 1 t/m 3)
- Luke Cage (seizoen 1 en 2)
- Iron Fist (seizoen 1 en 2)
- The Defenders (seizoen 1)
- The Punisher (seizoen 1 en 2)

Ook de series binnen het X-Men domein zullen waarschijnlijk niet snel richting Disney+ komen, al is de kans groter dat deze debuteren dan de Netflix-titels:

- Legion (seizoen 1 t/m 3)
- The Gifted (seizoen 1 en 2)

Meer weten over de Marvel-films op Disney+?
Lees onze recente special op FilmTotaal!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Family Guy' schokt met bizarre kerstman-liefdesscène
Series / Video/clip/featurette

'Family Guy' schokt met bizarre kerstman-liefdesscène

Meg heeft 'opwindende' droom over de kerstman.

Voor wie Family Guy altijd of af en toe bekijkt, weet dat deze zo nu en dan de grens op zoekt. Ook nu zijn de makers misschien een stapje te ver gegaan. In een nieuwe previewclip is te zien dat Meg Griffin misschien wel het bed wilt delen met de kerstman!

Vooralsnog blijft het Amerikaanse online-publiek nog redelijk stil, maar de website TVLine noemde de clip al "Ho-Ho-Horrifying", dus wie weet barst er komende dagen nog iets los op Twitter en andere social media. Duidelijk is wel dat Family Guy de kerstman in een wat ongebruikelijke positie zet.De Kerst-aflevering van het achttien seizoenen oude Family Guy wordt vandaag gepresenteerd op de zender Fox. De stem van Meg komt overigens van Mila Kunis. Het is Seth MacFarlane die Peter Griffin, Brian Griffin en Stewie Griffin inspreekt, met Seth Green als Chris Griffin en Neil Goldman.

Lees ook: Stewie's seksualiteit in 'Family Guy' onthuld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.